Ennakkotilausten määrittäminen Shopify Fulfillment Networkia varten

Jos haluat myydä tuotteita, jotka ovat loppuneet varastosta Shopify Fulfillment Networkissa (SFN), voit ottaa ennakkotilaukset käyttöön.

Kun tuotteesta, jonka varastomäärä SFN-sovelluksessa on 0, on tehty ennakkotilaus, tilaus asetetaan pitoon, ja siihen lisätään merkintä Riittämätön varasto. Nämä tilaukset käsitellään automaattisesti, kun SFN saa tuotetta lisää varastoon. Jos varastoit tuotetta useissa jakelukeskuksissa, ensimmäinen jakelukeskus, joka vastaanottaa uuden varastoerän, alkaa käsitellä kaikkia ennakkotilauksiasi.

Ennen kuin aloitat

Ennen kuin otat ennakkotilaukset käyttöön, sinun on määritettävä seuraavat asetukset:

• Voit estää käytettävissä olevan varastosi muutokset aktivoimalla kaupassasi varaston ohituksen synkronoinnin.
  • Poista valinta Jatka myyntiä, kun varasto on loppu -kohdasta kaikista niistä tuoteversioista, joita et halua myydä. Kun tämä asetus on valittuna, et voi muuttaa varastosi varauksia. Myyntiä jatketaan ilman mitään ostettavan ennakkotilausmäärän rajoituksia niiden ennakkotilausten osalta, jotka on tehty ennen kuin olet valinnut Jatka myyntiä, kun varasto on loppu.

Ennakkotilausten määrittäminen

1. Klikkaa SFN-sovelluksessa Varasto-välilehteä ja valitse sitten tuote.
  2. Klikkaa Myytävänä-osiossa Muokkaa.
  3. Syötä Säädä määrällä -osiossa varastomäärä, jota haluat muuttaa. Voit vähentää olemassa olevasta myyntiin käytettävissä olevasta määrästä negatiivisen numeron.
  4. Klikkaa Tallenna.

Kun olet tallentanut varastossa olevan määrän, jonka haluat olevan ennakkotilattavissa, määrä lisätään Shopify Adminissa tuotteen Saatavilla olevaan määrään.

Jos ennakkotilausmäärä myydään loppuun, tuotetta ei automaattisesti palauteta SFN:ssä tilaan 0, kun nimikkeen uusia tuote-eriä vastaanotetaan. Jos et halua ylimyydä tuotetta, sinun täytyy manuaalisesti palauttaa ennakkotilauksen arvoksi 0.