Ennakkotilausten määrittäminen Shopifyn jakeluverkostoa varten

Jos haluat myydä tuotteita, jotka ovat loppuneet varastosta Shopifyn jakeluverkostosta, voit asettaa ennakkotilaukset.

Kun tuotteesta, jonka varastomäärä SFN-sovelluksessa on 0, on tehty ennakkotilaus, tilaus asetetaan pitoon, ja se tila on Riittämätön varasto. Nämä tilaukset käsitellään automaattisesti, kun SFN vastaanottaa tuotteelle uuden varastoerän. Jos varastoit tuotetta useissa jakelukeskuksissa, ensimmäinen jakelukeskus, joka vastaanottaa uuden varastoerän, alkaa käsitellä kaikkia ennakkotilauksiasi.

Ennen kuin aloitat

Ennen kuin määrität ennakkotilaukset, sinun on määritettävä seuraavat asetukset:

• Voit estää käytettävissä olevan varastosi muutokset aktivoimalla kaupassasi varaston ohituksen synkronoinnin.
  • Poista valinta Jatka myyntiä, kun varasto on loppu kaikista niistä tuoteversioista, joita et halua myydä. Kun tämä asetus on valittuna, et voi muuttaa varastosi varauksia. Kaikkien niiden ennakkotilausten, jotka on tehty ennen kuin valitset Jatka myyntiä, kun varasto on loppu, myyntiä jatketaan ilman mitään ostettavan ennakkotilausmäärän rajoituksia.

Ennakkotilausten määrittäminen

1. Valitse tuote SFN-sovelluksen Varasto-välilehdellä.
  2. Klikkaa Muokkaa ennakkotilausmäärää ja määritä sitten sen ennakkotilattavissa olevan varaston määrä.
  3. Klikkaa Tallenna.

Kun olet tallentanut varastossa olevan määrän, jonka haluat olevan ennakkotilattavissa, määrä lisätään Shopify Adminissa tuotteen Saatavilla olevaan määrään.

Jos ennakkotilausmäärä myydään loppuun, tuotetta ei automaattisesti palauteta SFN:ssä tilaan 0, kun nimikkeen uusia tuote-eriä vastaanotetaan. Jos et halua ylimyydä tuotetta, sinun täytyy manuaalisesti palauttaa ennakkotilauksen arvoksi 0.