Tuotteiden merkitseminen särkyviksi

Jos myyt särkyviä tuotteita, jotka edellyttävät erikoiskäsittelyä, voit ilmoittaa SFN:lle, että ne ovat helposti särkyviä. Kun tuote on merkitty särkyväksi, SFN jakelee sen automaattisesti riittävän suuressa laatikossa.

Voit merkitä uudet tuotteet helposti särkyviksi SFN-sovelluksessa Tarkista kelpoisuus -osiossa, kun luot saapuvan siirron tai kun lisäät tuotteita Varasto-välilehdellä.Tuotteet, jotka ovat jo osa SFN-varastoasi, voidaan merkitä särkyviksi Varasto-osiossa.

Uuden SFN-varaston merkitseminen särkyväksi

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Fulfillment Network.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa Varasto-välilehteä.

5. Klikkaa Lisää tuotteita.

6. Valitse tuotteet, jotka haluat jaella SFN:n avulla.

7. Valitse Tarkista kelpoisuus -osiossa Särkyvät tuotteet -kohdassa Kyllä.

8. Täytä loput kelpoisuusvalinnat.

9. Klikkaa Tallenna.

Olemassa olevan SFN-varaston merkitseminen särkyväksi

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Fulfillment Network.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa Varasto-välilehteä.

5. Klikkaa muokattavaa tuotetta.

6. Valitse Tiedot-osiossa Tämä tuote on helposti särkyvä -valintaruutu.