Tilstande for lagerbeholdning for Shopifys distributionsnetværk

Lagerstatus hjælper dig med at forstå, hvor din lagerbeholdning befinder sig fysisk, og om den kan sælges. Det lagerantal, der vises i Shopify-administratoren, kan være et andet end det antal, der vises i appen for Shopifys distributionsnetværk.

Få adgang til lagerstatus for Shopify Fulfillment Network

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Fulfillment Network.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på fanen Lager.

5. Lagerantallet for hver lagerstatus vises i tabellens kolonner.

6. Valgfrit: Klik på et produkt for at se den detaljerede lagerstatus.

Prognose for lagerbeholdning

Du kan se, hvor mange uger din eksisterende lagerbeholdning forventes at vare. Dette kan hjælpe dig med at spore, når du har brug for at genopfylde din lagerbeholdning.

Prognose for lagerbeholdningen findes ved at tage de seneste 5 ugers udsalg og sæsonbestemthed. Beregningen oprettes ved at tage lagerbeholdningen og dividere den med det gennemsnitlige forventede ugentligt salg. Lagerbeholdning i interne overførsler tælles med den tilgængelige lagerbeholdning, da den snart kan sælges. Oplysningerne er synlige i afsnittet Prognose under fanen Lager.

Trin:

1. Klik på fanen Lager.
  2. Klik på et produkt for at se den detaljerede lagerstatus.
  3. Under Uger med beholdning kan du gennemgå antallet af ugers lagerbeholdning, der er tilgængelig. Du kan sortere efter Uger med beholdning.
  4. Klik på Vis prognosegraf for at se en detaljeret historik for dit salg.

Prognosegrafen indeholder:

• Beregning af prognoser – En ligning, der viser dine lagerbeholdninger, og hvordan beregningen foretages for at finde ugers lagerbeholdning.
  • Gennemsnitligt ugentligt solgte varer – Et gennemsnit af dit salg af varer i de seneste 5 uger.
  • Gennemsnitligt ugentligt forventet salg – Et estimat baseret på dit gennemsnitlige antal solgte ugentlige varer og sæsonbestemte varer. Dette er de næste 12 uger.
  • Aktuelt estimat af beholdning – Estimatet for, hvor lang tid det tager at sælge din lagerbeholdning, baseret på dit forventede salg.

Du kan justere din prognose ved at klikke på Juster prognoser og følge trinnene i forventede ordrer.

Lagerforskelle mellem Shopifys Fulfillment-appen og Shopify-administratoren

Da appen for Shopifys distributionsnetværk og Shopify-administratoren beregner lagerantal på forskellige måder, kan der blive vist forskellige lagerantal. Nedenstående er almindelige årsager til lagerforskelle:

Lagerforskelle som følge af udskydelse af klargøring

Hvis du har konfigureret en klargøringsforsinkelse, kan den lagerbeholdning, der vises i appen for Shopifys distributionsnetværk, være større end den lagerholdning, der vises i din Shopify-administrator. Uoverensstemmelsen opstår, fordi lagerbeholdnings tilstand ændres til Forpligtet i Shopify-administratoren, når der oprettes en ordre, men lagerbeholdningen i appen for Shopifys distributionsnetværk forbliver i statussen Tilgængelig, indtil klargøringsforsinkelsen er slut.Når klargøringsforsinkelsen slutter, bliver lagerbeholdningen Ikke tilgængelig i appen for Shopifys distributionsnetværk, og statussen ændres til Klargøring er i gang.

Lagerforskelle som følge af lagerafstemning

Din lagerbeholdning har statussen Intern overførsel som en del af lagerafstemning. Dette betyder, at lagerantallet, der vises i appen for Shopifys distributionsnetværk, kan være lavere end det lagerantal, der vises i Shopify-administratoren. Da du ikke kan sælge lagerbeholdning, som er en del af en lagerafstemning, kan der blive vist et lavere lagerantal i appen for Shopifys distributionsnetværk end i Shopify-administratoren.

SFN – definitioner af lagerstatus

Shopifys distributionsnetværk bruger følgende statusser til at gruppere din lagerbeholdning:

Definitioner af alle lagerstatusser for Shopifys distributionsnetværk
Lagerstatus Definition
Tilgængelige Lagerbeholdning, der er tilgængelig for salg. Ikke tilgængelig

Lagerbeholdning, der ikke er tilgængelig for salg.

Du kan få adgang til en mere detaljeret status for din ikke-tilgængelige lagerbeholdning på et produkts side.