Tilstande for lagerbeholdning for Shopifys distributionsnetværk

Lagerstatus hjælper dig med at forstå, hvor din lagerbeholdning befinder sig fysisk, og om den kan sælges. Det lagerantal, der vises i Shopify-administratoren, kan være et andet end det antal, der vises i appen for Shopifys distributionsnetværk.

Få adgang til lagerstatus for Shopifys distributionsnetværk

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i din Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Fulfillment Network.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på fanen Lager.

5. Lagerantallet for hver lagerstatus vises i tabellens kolonner.

6. Valgfrit: Klik på et produkt for at se den detaljerede lagerstatus.

Lagerforskelle mellem appen for Shopifys distributionsnetværk og Shopify-administratoren

Da appen for Shopifys distributionsnetværk og Shopify-administratoren beregner lagerantal på forskellige måder, kan der blive vist forskellige lagerantal. Nedenstående er almindelige årsager til lagerforskelle:

Lagerforskelle som følge af udskydelse af klargøring

Hvis du har konfigureret en klargøringsforsinkelse, kan den lagerbeholdning, der vises i appen for Shopifys distributionsnetværk, være større end den lagerholdning, der vises i din Shopify-administrator. Uoverensstemmelsen opstår, fordi lagerbeholdnings tilstand ændres til Forpligtet i Shopify-administratoren, når der oprettes en ordre, men lagerbeholdningen i appen for Shopifys distributionsnetværk forbliver i statussen Tilgængelig, indtil klargøringsforsinkelsen er slut.Når klargøringsforsinkelsen slutter, bliver lagerbeholdningen Ikke tilgængelig i appen for Shopifys distributionsnetværk, og statussen ændres til Klargøring er i gang.

Lagerforskelle som følge af lagerafstemning

Din lagerbeholdning har statussen Intern overførsel som en del af lagerafstemning. Dette betyder, at lagerantallet, der vises i appen for Shopifys distributionsnetværk, kan være lavere end det lagerantal, der vises i Shopify-administratoren. Da du ikke kan sælge lagerbeholdning, som er en del af en lagerafstemning, kan der blive vist et lavere lagerantal i appen for Shopifys distributionsnetværk end i Shopify-administratoren.

Shopifys distributionsnetværk – definitioner af lagerstatus

Shopifys distributionsnetværk bruger følgende statusser til at gruppere din lagerbeholdning:

Definitioner af alle lagerstatusser for Shopifys distributionsnetværk
Lagerstatus Definition
Indgående

Lagerbeholdning, der er på vej til et distributionscenter i Shopifys distributionsnetværk. Denne lagerbeholdning kan ikke sælges, før distributionscenteret modtager den, og statussen ændres til Tilgængelig.

Du kan få adgang til en mere detaljeret status for din indgående lagerbeholdning på et produkts side.

• Indgående overførsel: Lagerbeholdning, der er indgående som en del af en indgående overførsel.
  • Indgående overførsel: Lagerbeholdning, der er indgående som en del af lagerafstemning.
Disponibel Den samlede lagerbeholdning hos et distributionscenter i Shopifys distributionsnetværk med statusserne Tilgængelig og Ikke tilgængelig.
Tilgængelige Lagerbeholdning, der er tilgængelig for salg.
Ikke tilgængelig

Lagerbeholdning, der ikke er tilgængelig for salg.

Du kan få adgang til en mere detaljeret status for din ikke-tilgængelige lagerbeholdning på et produkts side.

• Klargøring er i gang: Lagerbeholdning, der er blevet solgt.
  • Reserveret til distribution: Lagerbeholdning, der klargøres til en intern overførsel som del af lagerafstemning.