Voorraadreserveringen instellen voor Shopify Fulfillment Netwerk

Als je wilt stoppen met het verkopen van voorraad die je op voorraad hebt met Shopify Fulfillment Netwerk of voorraad die je in de toekomst op voorraad gaat hebben, kun je voorraadreserveringen gebruiken.

Voordat je begint

Configureer de volgende instellingen voordat je voorraadreserveringen instelt:

• Activeer overschrijving van de voorraad synchroniseren voor je winkel om aanpassingen van je beschikbare voorraad te voorkomen.
  • Deselecteer Doorgaan met verkopen wanneer niet op voorraad voor elke variant die je niet wilt verkopen. Als deze instelling wel is geselecteerd, kun je je voorraadreserveringen niet wijzigen. Productreserveringen die zijn gemaakt voordat je Doorgaan met verkopen wanneer niet op voorraad selecteerde, blijven beschikbaar zonder beperkingen.

Voorraadreserveringen instellen

1. Selecteer een product in de SFN-app op het tabblad Voorraad.
  2. Klik op Gereserveerde bewerken en stel vervolgens een hoeveelheid voorraad in die je wilt kunnen reserveren.
  3. Klik op Opslaan.

Nadat je de hoeveelheid voorraad die je wilt reserveren, hebt opgeslagen, wordt deze hoeveelheid in mindering gebracht op de Beschikbare hoeveelheid voor het product in je Shopify-beheercentrum. Bestellingen die al als In afwachting van fulfilment zijn gemarkeerd, worden nog afgehandeld. Je kunt alleen voorraad reserveren die nog niet is verkocht.