Pakker til Shopifys distributionsnetværk

En pakke er et produkt, der kombinerer en række forskellige produkter. Når der sælges en pakke, klargøres alle varerne i den sammen. En pakke kan f.eks. være et jakkesæt med bukser og jakke. Produkterne i pakker kan også sælges separat.

Hvis du ønsker, at Shopifys distributionsnetværk skal klargøre dine pakker, og dine produkter opfylder alle kravene, kan du opsætte en pakke i appen for Shopifys distributionsnetværk.

Produkter, som er en del af en pakke, opbevares separat i Shopifys distributionsnetværk og kan også sælges som individuelle varer. Når Shopifys distributionsnetværk har modtaget en ordre, der indeholder en pakke, finder og pakker Shopifys distributionsnetværk de varer, der hører til pakken og klargør dem sammen.

SKU-nummeret for en pakke kaldes for pakke-SKU'en, mens hvert produkt i pakken har et komponent-SKU.

Krav til opsætning af pakker for Shopifys distributionsnetværk

Dine produkter skal opfylde følgende krav, før du kan opsætte pakker i Shopifys distributionsnetværk:

Du kan tilføje produkterne for din pakke ved hjælp af Shopify-administratoren uden at skulle bruge en indgående overførsel.

Hvis du vil sende internationalt, skal dine pakke-SKU'er og dine komponent-SKU'er have en pris på mere end 0 USD.

Opsæt en pakke i appen for Shopifys distributionsnetværk

Hvis dine produkter opfylder kravene for pakker, kan du opsætte en pakke i appen for Shopifys distributionsnetværk.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator, og klik derefter på Shopifys distributionsnetværk.
  2. Klik på fanen Lager.

3. Klik på det produkt, du vil opsætte som en pakke.

4. Klik på menuen Flere handlinger på produktsiden, og klik derefter på Opret pakke.

5. Vælg de varer, du vil føje til din pakke som komponenter.

6. Du skal angive det ønskede antal i en enkelt pakke for hver vare.

7. Klik på Gem pakke.

Hvis du sælger produkter, der bruger den samme vare som andre produkter, kan du angive disse produkter som produkter og vælge varen som en komponent-SKU.

Tilgængelige komponentantal for dine pakker

Shopifys distributionsnetværk skal have nok komponent-SKU'er på lager til at oprette hver pakke for at kunne sælge dine pakker. Hvis Shopifys distributionsnetværk ikke har nok komponent-SKU'er på lager hos noget distributionscenter til at oprette en enkelt pakke, vises tallet nul som Tilgængeligt antal for pakken. Pakken vises også som Ikke på lager for din butik.

Din pakkes antal for Tilgængeligt afgøres af følgende beregninger:

• Antallet af pakker på hvert distributionscenter afhænger af Tilgængelige komponent-SKU'er, og hvor mange der kræves til pakken.
  • Det samlede antal af tilgængelige pakker er summen af det antal pakker, der kan oprettes på tværs af alle distributionscentre i Shopifys distributionsnetværk.
  • Beregningen af pakkens tilgængelighed tager ikke højde for forudbestillinger, reservationer og anmodninger om afventende klargøring af dens komponenter.

Lad os f.eks. sige, at en pakke med hårvask kræver én shampoo og én balsam som komponentprodukter. Hvis du har 10 shampooer og 15 balsammer i ét distributionscenter, kan du sælge 10 af disse pakker. Selv, hvis du har ekstra shampooer i et andet distributionscenter, skal dine varer være på samme lokation, for at der kan oprettes en pakke.

Se det tilgængelige antal for din pakke

Du kan se pakkens antal for Tilgængeligt i Shopify-administratorens produktlager eller i appen for Shopifys distributionsnetværk.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator, og klik derefter på Shopifys distributionsnetværk.
  2. Klik på fanen Lager.

3. Klik på den pakke, du vil have adgang til.

Rediger en pakke i Shopifys distributionsnetværk

Du kan tilføje, fjerne eller justere antallet af komponent-SKU'er i en eksisterende pakke. Hvis du vil redigere en pakke med åbne ordrer, som skal klargøres af Shopifys distributionsnetværk, skal alle disse ordrer enten klargøres eller annulleres.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator, og klik derefter på Shopifys distributionsnetværk.
  2. Klik på fanen Lager.

3. Klik på den pakke, du vil redigere.

4. Klik på Rediger pakke.

5. Juster de varer og det antal varer, du vil inkludere i pakken.

6. Klik på Gem pakke.

Redigering af produktoplysninger for en pakke

Hvis du vil ændre andre produktoplysninger for en pakke end dens SKU, f.eks. pris, varianter og tilgængelighed, kan du redigere produktoplysningerne i din Shopify-administrator.

Ændring af SKU'en for en pakke

Hvis du vil ændre SKU'en for en pakke, skal du opsætte en ny pakke.

Hvis du vil have, at de fleste af oplysningerne er de samme, kan du duplikere dit produkt for den oprindelige pakke for at oprette en ny.

Du kan forhindre, at dine kunder køber den oprindelige pakke ved at gøre det oprindelige produkt for pakken ikke tilgængeligt på alle salgskanaler.