Fjerne tredjepartsdomener

Hvis du ikke lenger ønsker at et tredjepartsdomene skal være tilknyttet Shopify-butikken, kan du fjerne det fra Shopify-administrator.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Domener.
  2. I seksjonen Tredjepartsdomener velger du domenet du ønsker å fjerne.
  3. Gjør ett av følgende:

• Hvis kontoen din har Basic Shopify-abonnementet klikker du på Fjern.
    • Hvis kontoen har Shopify-, Advanced Shopify- eller Shopify Plus-abonnementet, klikker du på Administrer > Fjern.
  4. Klikk på Fjern på nytt for å bekrefte.

Etter at du fjerner et tredjepartsdomene kan du endre DNS-innstillingene i kontoen hos domeneleverandøren for å peke det til et annet nettsted. Hvis du vil bruke domenenavnet for Shopify-butikken igjen etter at du har fjernet det, kan du koble det til på nytt i Shopify-administrator.