Importerer produkter

Importer produkter til bruk i engrosbutikken din ved å bruke en CSV-fil og gjøre dem tilgjengelige for engroskanalen.

Før du setter i gang

I CSV-filen er det nyttig å inkludere tagger for å hjelpe deg med å administrere produktene etter importen. Det er raskere å legge til tagger for produktene dine i en CSV-fil før du importerer, enn det er etterpå. For eksempel:

• Hvis du automatiserer vedlikeholdet av samlingene og har filtre som bruker produkttagger, kan du legge til disse taggene i produktene dine i CSV-filen.
  • Merk engrosproduktene med en tagg som identifiserer importen, slik at du senere kan finne dem og gjøre dem tilgjengelige for engroskanalen.

Importer produkter

Slik importerer du produkter:

1. Bruk CSV-malen for produkter til å opprette en CSV-fil for å importere engrosproduktene dine. Se Importere produkter med en CSV-fil.

• Hvis du bruker noen tagger for produktene dine, må du legge dem til i CSV-filen slik at produktene dine er tagget når de importeres.
    • Merk engrosproduktene med en tagg som identifiserer importen. Du bruker denne importtaggen i Shopify-administratoren for å finne de nylig importerte produktene, slik at du kan gjøre dem tilgjengelige for engroskanalen. Taggen kan for eksempel inneholde en dato og et tidsstempel eller inkludere kilden til produktet.
  2. Importer produktene.

3. Publiser de nylig importerte produktene dine i engroskanalen:

1. I Shopify-administratoren klikker du på Produkter.
    2. Klikk Filtrer produkter.
    3. I rullegardinmenyen Vis alle produkter der velger du Tagget med og angir importtaggen du opprettet i trinn 1.
    4. Klikk på Legg til filter. Dette bruker et filter for å vise de nylig importerte produktene.
    5. Velg alle produktene i tabellen, klikk på Masseredigering, klikk på Gjør produkter tilgjengelige og aktiver deretter alternativet Engros.

Produktene har blitt importert til Shopify-administratoren og er nå tilgjengelig for engroskanalen.

Du kan bekrefte at et produkt har blitt publisert og at det er tilgjengelig for engroskanalen på produktets side.

Relaterte koblinger