Opprette utviklingsbutikker

Som Shopify-partner kan du opprette et ubegrenset antall utviklingsbutikker. En utviklingsbutikk er en gratis Shopify-konto som kommer med noen begrensninger. Du kan bruke en utviklingsbutikk til å teste eventuelle temaer eller apper du oppretter, eller for å sette opp en Shopify-konto for en klient. Hvis du setter opp en utviklingsbutikk og leverer den til en kunde, får du en månedlig gjentakende inntektsandel.

Funksjoner og begrensninger for utviklingsbutikker

Utviklingsbutikker inkluderer de fleste funksjonene som er tilgjengelige på Advanced Shopify-abonnementet.

Du kan gjøre følgende når du bygger og tester en utviklingsbutikk:

• Behandle et ubegrenset antall testbestillinger ved hjelp av en falsk gateway eller REST admin-APIet
  • Behandle opptil 50 bestillinger gjennom en aktiv betalingsgateway (for eksempel ved å fullføre et kjøp gjennom nettbutikken) for testformål i tilfeller der det ikke er tilstrekkelig med falsk gateway
  • Opprett et ubegrenset antall unike produkter
  • Opprett opptil 10 private apper
  • Tilordne et egendefinert domene

Det er imidlertid noen ting du ikke kan gjøre med en utviklingsbutikk før du bytter den til et betalt abonnement, som for eksempel:

Forhåndsvisninger for utviklere

Når du oppretter en utviklingsbutikk, har du muligheten til å aktivere en forhåndsvisning for utviklere. En forhåndsvisning for utviklere gir deg tilgang tidlig til nye funksjoner i Shopify, slik at du kan bygge og teste appene dine mot kommende funksjoner før de frigis til forhandlere.

En utviklingsbutikk med en aktivert forhåndsvisning for utviklere omfatter alle funksjonene som er tilgjengelige i Advanced Shopify-abonnementet. Butikken kan imidlertid ikke overføres til en annen eier eller til et betalt abonnement.

Opprett en utviklingsbutikk

Før du kan opprette en utviklingsbutikk, må du opprette en Shopify-partnerkonto.

Trinn:

1. Logg på partnerinstrumentbordet.
  2. Klikk på Butikker.
  3. Klikk på Legg til butikk.
  4. I butikktype-delen velger du utviklingsbutikk.
  5. I påloggingsinformasjonsseksjonen angir du navnet på butikken og passordet du skal logge inn med. Det standardinnstilte brukernavnet er den samme e-postadressen som er knyttet til partner-instrumentbordet, men du kan endre brukernavnet hvis du vil.
  6. Valgfritt: Aktiver en forhåndsvisning for utvikling ved å sjekke Opprett en ikke-overførbar butikk som benytter en forhåndsvisning for utvikling. Velg en forhåndsvisningsversjon fra rullegardinlisten.
  7. Valgfritt: I butikkformål-seksjonen oppgir du årsaken til at du oppretter denne utviklingsbutikken.
  8. Klikk på Lagre.

Når du er ferdig med å jobbe med utviklingsbutikken, kan du levere den til en kunde eller arkivere den.