Belangrijke informatie op de betaalpagina weergeven

Op de betaalpagina voeren klanten hun verzend- en betaalgegevens in en ronden ze hun aankoop af. Merchants die in Frankrijk verkopen, tonen vaak links naar de volgende informatie op hun betaalpagina:

• Wettelijke kennisgeving
  • Verkoopvoorwaarden
  • Terugbetalingsbeleid
  • Wettelijke kennisgeving

Wettelijke kennisgeving aan je betaalpagina toevoegen

Merchants die in Frankrijk verkopen, voegen vaak een pagina met wettelijke kennisgeving toe aan hun winkel, die informatie over hun bedrijf weergeeft, zoals de naam, het adres en contactgegevens.

Je kunt ook een link naar deze content aan je betaalpagina toevoegen.

Stappen:

1. Klik in je Shopify-beheercentrum op Instellingen.
  2. Klik op Afrekenen.
  3. Selecteer in het gedeelte Bestellingsverwerking de optie Bevestigingsstap vereisen.
  4. Klik op Opslaan.
  5. Typ tekst in het vak Wettelijke kennisgeving in het gedeelte Beleid.
  6. Klik op Opslaan.

Verkoopvoorwaarden en een bevestiging voor je terugbetalingsbeleid aan je betaalpagina toevoegen

Je kunt een link naar je verkoopvoorwaarden en terugbetalingsbeleid op je betaalpagina plaatsen.

Stappen:

1. Klik in je Shopify-beheercentrum op Instellingen.
  2. Klik op Afrekenen.
  3. Selecteer in het gedeelte Bestellingsverwerking de optie Bevestigingsstap vereisen.
  4. Klik op Opslaan.
  5. In het gedeelte Beleid voer je tekst in de tekstvakken Verkoopvoorwaarden en Terugbetalingsbeleid in.
  6. Klik op Opslaan.
  7. Klik op het oogpictogram om een voorbeeld van je onlinewinkel te zien.
  8. Voeg een product toe aan de winkelwagen en ga naar de betaalpagina. Als je hier de verkoopvoorwaarden en het terugbetalingsbeleid ziet, ben je klaar. Als je de verkoopvoorwaarden en het terugbetalingsbeleid niet ziet, ga dan door naar de volgende stap.
  9. Klik op Online winkel.
  10. Klik naast de naam van je huidige thema op Acties > Talen bewerken.
  11. Klik op Afrekenen en systeem.
  12. Typ review notice in het zoekvak en druk op Enter.
  13. Voer onder de kop Afrekenen en systeem/Betaling controleren in het tekstvak Review notice html de volgende tekst in:

By completing your order, you agree to our %{terms_of_sale} and %{refund_policy}

14. Klik op Opslaan.

15. Klik op Themataal wijzigen

16. Selecteer Frans in het vervolgkeuzemenu Taal en klik op Opslaan.

17. Voer in het Franse Review notice html-tekstvak de volgende tekst in:

En validant votre paiement, vous confirmez définitivement votre commande et acceptez l’intégralité de nos %{terms_of_sale} et de notre %{refund_policy}.

18. Klik op Opslaan.