Belangrijke informatie op de betaalpagina weergeven

Op de betaalpagina voeren klanten hun verzend- en betaalgegevens in en ronden ze hun aankoop af. Ondernemers die in Frankrijk verkopen, tonen vaak links naar de volgende informatie op hun betaalpagina:

• Juridische informatie
  • Verkoopvoorwaarden
  • Terugbetalingsbeleid
  • Juridische informatie

Juridische informatie aan je betaalpagina toevoegen

Verkopers die in Frankrijk verkopen, voegen vaak een pagina met juridische informatie toe aan hun winkel, die informatie over hun bedrijf weergeeft, zoals de naam, het adres en contactgegevens.

Je kunt ook een link naar deze inhoud aan uw betaalpagina toevoegen:

Link naar juridische informatie op betaalpagina

Stappen:

1. Klik in je Shopify-beheerder op Instellingen.
  2. Klik op Afrekenen.
  3. Selecteer in het gedeelte Bestellingsverwerking de optie Bevestigingsstap vereisen:
    Een bevestigingsstap vereisen
  4. Klik op Opslaan.
  5. Typ tekst in het vak Juridische informatie in het gedeelte Beleid.
  6. Klik op Opslaan.

Verkoopvoorwaarden en een bevestiging voor je terugbetalingsbeleid aan je betaalpagina toevoegen

Je kunt een link naar uw verkoopvoorwaarden en terugbetalingsbeleid op uw betaalpagina plaatsen:

Link naar verkoopvoorwaarden en terugbetalingsbeleid bij afrekenen

Stappen:

1. Klik in je Shopify-beheerder op Instellingen.
  2. Klik op Afrekenen.
  3. Selecteer in het gedeelte Bestellingsverwerking de optie Bevestigingsstap vereisen:
    Een bevestigingsstap vereisen
  4. Klik op Opslaan.
  5. In het gedeelte Beleid voert u tekst in de tekstvakken Verkoopvoorwaarden en Terugbetalingsbeleid in.
  6. Klik op Opslaan.
  7. Klik op het oogpictogram om een voorbeeld van uw online winkel te zien:
    Voorbeeld van online winkel
  8. Voeg een product toe aan de winkelwagen en ga naar de betaalpagina. Als je hier de terms of sale en het terugbetalingsbeleid ziet, bent je klaar. Als je de verkoopvoorwaarden en het terugbetalingsbeleid niet ziet, gaat je door naar de volgende stap.
  9. Klik op Online winkel.
  10. Klik naast de naam van je huidige thema op Acties > Talen bewerken:

Knop Taalcodes bewerken

11. Klik op Afrekenen en systeem:

Afrekenen en systeem

12. Typ review notice in het zoekvak en druk op Enter.

13. Voer onder de kop Afrekenen en systeem/Betaling controleren in het tekstvak Review notice html de volgende tekst in:

By completing your order, you agree to our %{terms_of_sale} and %{refund_policy}

14. Klik op Opslaan.

15. Klik op Themataal wijzigen

16. Selecteer Frans in het vervolgkeuzemenu Taal en klik op Opslaan.

17. Voer in het Franse Review notice html-tekstvak de volgende tekst in:

En validant votre paiement, vous confirmez définitivement votre commande et acceptez l’intégralité de nos %{terms_of_sale} et de notre %{refund_policy}.

Franse review notice html

18. Klik op Opslaan.