Visa viktig information på kassasidan

OBS! denna vägledning är relevant för Merchants som säljs i Frankrike.

På kassasidan anger kunderna sin leverans-och betalningsinformation och slutför sitt köp. Merchants som säljer i Frankrike visar ofta länkar till följande information på sin kassasida:

• Juridiskt meddelande
  • Försäljningsvillkor
  • Återbetalningspolicy
  • Juridiskt meddelande

Lägg till ett juridiskt meddelande till din kassasida

Handlare som bedriver försäljning i Frankrike lägger ofta till ensida för juridiskt meddelande i sin butik, som visar information om företagets namn, adress och kontaktuppgifter.

Du kan även lägga till en länk till det här innehållet på din kassasida.

Steg:

1. Från din Shopify admin, klicka på Inställningar.
  2. Klicka på utcheckning.
  3. I avsnittet behandling av order kontrollerar du steg för att kräva bekräftelse.
  4. Klicka på Spara.
  5. I avsnittet policyer anger du texten i textrutan juridiskt meddelande.
  6. Klicka på Spara.

Lägg till försäljningsvillkoren och en bekräftelse på din återbetalningspolicy på din kassasida

Du kan visa en länk till dina villkor för försäljning och återbetalningspolicy på din kassasida.

Steg:

1. Från din Shopify admin, klicka på Inställningar.
  2. Klicka på utcheckning.
  3. I avsnittet behandling av order kontrollerar du steg för att kräva bekräftelse.
  4. Klicka på Spara.
  5. I avsnittet policyer anger du texten i textrutorna försäljningsvillkor och återbetalningspolicy.
  6. Klicka på Spara.
  7. Klicka på ögonikonen för att förhandsgranska din webbutik.
  8. Lägg till en produkt i varukorgen och gå till kassan. Om du ser försäljningsvillkoren och återbetalningspolicyn är du klar. Om du inte ser försäljningsvillkoren och återbetalningspolicyn fortsätter du till nästa steg.
  9. Klicka på webbutik.
  10. Klicka på Åtgärder > Redigera språkintill ditt aktuella temanamn.
  11. Klicka på kassa & system.
  12. Skriv review notice i sökrutan och tryck på RETUR.
  13. Under rubriken Utcheckning & system/Kassautcheckning, Skriv in följande text i textrutan Granska meddelande HTML :

By completing your order, you agree to our %{terms_of_sale} and %{refund_policy}

14. Klicka på Spara.

15. Klicka på Byt temaspråk

16. I rullgardinsmenyn språk väljer du franska och klickar på Spara.

17. Ange följande textruta i textrutan för fransk granskningsmeddelande HTML :

En validant votre paiement, vous confirmez définitivement votre commande et acceptez l’intégralité de nos %{terms_of_sale} et de notre %{refund_policy}.

18. Klicka på Spara.