Visa viktig information på kassasidan

OBS! denna vägledning är relevant för Merchants som säljs i Frankrike.

På kassasidan anger kunderna sin leverans-och betalningsinformation och slutför sitt köp. Merchants som säljer i Frankrike visar ofta länkar till följande information på sin kassasida:

• Juridiskt meddelande
  • Försäljningsvillkor
  • Återbetalningspolicy
  • Juridiskt meddelande

Lägg till ett juridiskt meddelande till din kassasida

Handlare som bedriver försäljning i Frankrike lägger ofta till ensida för juridiskt meddelande i sin butik, som visar information om företagets namn, adress och kontaktuppgifter.

Du kan även lägga till en länk till det här innehållet på din kassasida:

Länk till juridiskt meddelande vid utcheckning

Steg:

1. Från din Shopify admin, klicka på Inställningar.
  2. Klicka på utcheckning.
  3. I avsnittet Beställningsbehandling kontrollerar du Kräv ett bekräftelsesteg:
    Kräv ett bekräftelsessteg
  4. Klicka på Spara.
  5. I avsnittet policyer anger du texten i textrutan juridiskt meddelande.
  6. Klicka på Spara.

Lägg till försäljningsvillkoren och en bekräftelse på din återbetalningspolicy på din kassasida

Du kan visa en länk till dina villkor för försäljning och återbetalningspolicy på din kassasida:

Länk till TOS och återbetalningspolicy i kassan

Steg:

1. Från din Shopify admin, klicka på Inställningar.
  2. Klicka på utcheckning.
  3. I avsnittet Beställningsbehandling kontrollerar du Kräv ett bekräftelsesteg:
    Kräv ett bekräftelsessteg
  4. Klicka på Spara.
  5. I avsnittet policyer anger du texten i textrutorna försäljningsvillkor och återbetalningspolicy.
  6. Klicka på Spara.
  7. Klicka på ögonikonen för att förhandsgranska din webbutik:
    Förhandsgranskning av webbutik
  8. Lägg till en produkt i varukorgen och gå till kassan. Om du ser försäljningsvillkoren och återbetalningspolicyn är du klar. Om du inte ser försäljningsvillkoren och återbetalningspolicyn fortsätter du till nästa steg.
  9. Klicka på webbutik.
  10. Klicka på Åtgärder > Redigera språkintill ditt aktuella temanamn:

Redigera knappen för språkkod

11. Klicka på utcheckning & system:

Utcheckningssystem &

12. Skriv review notice i sökrutan och tryck på RETUR.

13. Under rubriken Utcheckning & system/Kassautcheckning, Skriv in följande text i textrutan Granska meddelande HTML :

By completing your order, you agree to our %{terms_of_sale} and %{refund_policy}

14. Klicka på Spara.

15. Klicka på Byt temaspråk

16. I rullgardinsmenyn språk väljer du franska och klickar på Spara.

17. Ange följande textruta i textrutan för fransk granskningsmeddelande HTML :

En validant votre paiement, vous confirmez définitivement votre commande et acceptez l’intégralité de nos %{terms_of_sale} et de notre %{refund_policy}.

Fransk granskningsmeddelande HTML

18. Klicka på Spara.