Vis vigtige oplysninger på betalingssiden

Betalingssiden er det sted, hvor kunder indtaster deres leverings- og betalingsoplysninger og færdiggør deres køb. Shopejere, der sælger i Frankrig, viser ofte links til følgende oplysninger på deres betalingsside:

• Juridisk meddelelse
  • Terms of sale
  • Refusionspolitik
  • Juridisk meddelelse

Føj en juridisk meddelelse til din betalingsside

Shopejere, der sælger i Frankrig, føjer ofte en side med juridisk meddelelse til deres butik, som viser oplysninger om firmaet som f.eks. navn, adresse og kontaktoplysninger.

Du kan også føje et link til dette indhold på betalingssiden.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Betaling.
  3. Markér Kræv et bekræftelsestrin i afsnittet Ordrebehandling.
  4. Klik på Gem.
  5. Gå til Indstillinger > Politikker, og angiv derefter teksten i tekstfeltet Juridisk meddelelse.
  6. Klik på Gem.

Føj salgsbetingelser og bekræftelse af refusionspolitik til betalingssiden

Du kan placere et link til dine salgsbetingelser og din refusionspolitik på betalingssiden.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Betaling.
  3. Markér Kræv et bekræftelsestrin i afsnittet Ordrebehandling.
  4. Klik på Gem.
  5. Skriv tekst i tekstfelterne Salgsbetingelser og Refusionspolitik i afsnittet Politikker.
  6. Klik på Gem.
  7. Klik på øjeikonet for at se en forhåndsvisning af din webshop.
  8. Føj et produkt til indkøbskurven, og gå til betalingssiden. Hvis du kan se salgsbetingelserne og erklæringen om refusionspolitik, er du færdig. Kan du ikke se salgsbetingelserne og erklæringen om refusionspolitik, skal du fortsætte til næste trin.
  9. Klik på Webshop.
  10. Ved siden af dit aktuelle temanavn klikker du på knappen ... > Rediger standardtema.
  11. Klik på Betaling og system.
  12. Skriv review notice i søgefeltet, og tryk på Enter.
  13. Under overskriften Betaling og system/betalingsgennemgang i tekstfeltet Gennemgå html med meddelelse skal du indtaste følgende tekst:

• By completing your order, you agree to our %{terms_of_sale} and %{refund_policy}
  14. Klik på Gem.

15. Klik på Skift temasprog

16. I rullemenuen Sprog skal du vælge Fransk og klikke på Gem.

17. I den franske udgave af tekstfeltet Gennemgå html med meddelelse skal du indtaste følgende tekst:

• En validant votre paiement, vous confirmez définitivement votre commande et acceptez l’intégralité de nos %{terms_of_sale} et de notre %{refund_policy}.
  18. Klik på Gem.