Vis vigtige oplysninger på betalingssiden

Bemærk: Denne vejledning er relevant for shopejere i Frankrig.

Betalingssiden er det sted, hvor kunder indtaster deres leverings- og betalingsoplysninger og færdiggør deres køb. Shopejere, der sælger i Frankrig, viser ofte links til følgende oplysninger på deres betalingsside:

• Juridisk meddelelse
  • Terms of sale
  • Refunderingspolitk
  • Juridisk meddelelse

Føj en juridisk meddelelse til din betalingsside

Shopejere, der sælger i Frankrig, føjer ofte en side med juridisk meddelelse til deres butik, som viser oplysninger om virksomheden som f.eks. navn, adresse og kontaktoplysninger.

Du kan også føje et link til dette indhold på betalingssiden:

Link til juridisk meddelelse ved betaling

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Betaling.
  3. Markér Kræv et bekræftelsestrin i afsnittet Ordrebehandling:
    Kræv et bekræftelsestrin
  4. Klik på Gem.
  5. Skriv tekst i tekstfeltet Juridisk meddelelse i afsnittet Politikker.
  6. Klik på Gem.

Føj salgsbetingelser og bekræftelse af tilbagebetalingspolitik til betalingssiden

Du kan placere et link til dine salgsbetingelser og din tilbagebetalingspolitik på betalingssiden:

Link til servicevilkår og tilbagebetalingspolitik ved betaling

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Betaling.
  3. Markér Kræv et bekræftelsestrin i afsnittet Ordrebehandling:
    Kræv et bekræftelsestrin
  4. Klik på Gem.
  5. Skriv tekst i tekstfelterne Salgsbetingelser og Tilbagebetalingspolitik i afsnittet Politikker.
  6. Klik på Gem.
  7. Klik på øjeikonet for at se en forhåndsvisning af din webshop:
    Vis forhåndsvisning af webshop
  8. Føj et produkt til indkøbskurven, og gå til betalingssiden. Hvis du kan se salgsbetingelserne og erklæringen om tilbagebetalingspolitik, er du færdig. Kan du ikke se salgsbetingelserne og erklæringen om tilbagebetalingspolitik, skal du fortsætte til næste trin.
  9. Klik på Webshop.
  10. Ud for navnet på dit aktuelle tema skal du klikke på Handlinger > Rediger sprog:

Knappen Rediger sprogkode

11. Klik på Betaling og system:

Betaling og system

12. Skriv review notice i søgefeltet, og tryk på Enter.

13. Under overskriften Betaling og system/betalingsgennemgang i tekstfeltet Gennemgå html med meddelelse skal du indtaste følgende tekst:

By completing your order, you agree to our %{terms_of_sale} and %{refund_policy}

14. Klik på Gem.

15. Klik på Skift temasprog

16. I rullemenuen Sprog skal du vælge Fransk og klikke på Gem.

17. I den franske udgave af tekstfeltet Gennemgå html med meddelelse skal du indtaste følgende tekst:

En validant votre paiement, vous confirmez définitivement votre commande et acceptez l’intégralité de nos %{terms_of_sale} et de notre %{refund_policy}.

Fransk html med juridisk meddelelse

18. Klik på Gem.