Vis dine politikker og andre juridiske oplysninger

Bemærk: Denne vejledning er relevant for shopejere i Frankrig.

Shopejere, der sælger i Frankrig, tilføjer ofte sider, der viser følgende typer juridiske oplysninger:

Side Beskrivelse
Servicebetingelser Regler, som kunderne skal følge for at kunne gøre brug af dine tjenester.
Terms of sale Den generelle aftale mellem en køber og sælger af varer eller tjenester.
Legal notice Oplysninger om din virksomhed, f.eks. navn, adresse og kontaktoplysninger.

Tilføj politikker for butikken for at få vist juridiske oplysninger

Du kan oprette sider til følgende politikker for butikken i Shopify-administratoren:

• Servicebetingelser
  • Terms of sale
  • Legal notice

Du skal oprette dine politikker for butikken. Kontakt en lokal jurist for at få hjælp.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Juridisk i din Shopify-administrator.

2. Angiv politikkerne for din politik.

3. Klik på Gem.

Når du tilføjer politikker for din butik, indsættes de automatisk som links i sidefoden på dine betalingssider. Du kan også oprette link til dine politikker fra navigationen i din webshop.

Tilføj tilpassede sider for at få vist juridiske oplysninger

Du kan oprette websider i din Shopify-administrator. Websider indeholder oplysninger, der sjældent ændres, eller som kunder ofte refererer til, f.eks. en "Om os"-side eller en "Kontakt os"-side.

Se, hvordan du kan føje sider til din webshop og oprette link til disse sider i navigationen i din butik.