Visa dina butikspolicyer och annan juridisk information

Handlare som säljer i Frankrike lägger ofta till sidor för att visa följande typer av juridisk information:

Sidor som visas med juridisk information.
Sida Beskrivning
Användarvillkor Regler som kunder måste följa för att kunna använda din tjänst.
Försäljningsvillkor Det allmänna avtalsavtalet mellan en köpare och säljare av varor eller tjänster.
Juridiskt meddelande Information om ditt företag, t. ex. namn, adress och kontaktuppgifter.

Lägg till butikspolicyer för att Visa juridisk information

Du kan skapa sidor för följande butikspolicyer i Shopify admin:

• Användarvillkor
  • Försäljningsvillkor
  • Juridiskt meddelande

Du måste skapa dina egna butikspolicyer. Kontakta en lokal juridisk expert för hjälp.

Steg:

1. Gå till Inställningar > Policyer i din Shopify-administratör.

2. Ange dina butikspolicyer.

3. Klicka på Spara.

När du lägger till dina butikspolicyer länkas de automatiskt i sidfoten på dina betalningssidor. Du kan även länka till policyn från navigeringen i din webbutik.

Lägga till anpassade sidor för att visa juridisk information

Du kan skapa webbsidor i din Shopify admin. Webbsidor innehåller information som sällan ändras eller som kunderna ofta refererar till, som en "om oss"-sida eller en "kontakta oss"-sida.

Läs om hur du lägger till sidor i din webbutik och länkar dessa sidor i din butiksnavigering.