Näytä tärkeät tiedot kassasivulla

Asiakkaat syöttävät toimitus- ja maksutiedot kassasivulle ja suorittavat siellä ostoksensa loppuun. Kauppiaat, jotka myyvät Ranskassa näyttävät kassasivulla usein linkkejä seuraaviin tietoihin:

• Oikeudellinen huomautus
  • Myyntiehdot
  • Palautuskäytäntö
  • Oikeudellinen huomautus

Lisää kassasivulle oikeudellinen huomautus

Ranskassa myyvät kauppiaat lisäävät kauppaansa usein oikeudellisen huomautuksen sivun, jossa näkyvät yrityksen tiedot, kuten nimi, osoite ja yhteystiedot.

Voit lisätä linkin tähän sisältöön myös kassasivulle:

Kassasivun linkki oikeudelliseen huomautukseen

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Shopify adminissa Asetukset.
  2. Valitse Maksu kassalle.
  3. Valitse Tilauksen käsittely -osiossa Vaadi vahvistusvaihe:
    Vaadi vahvistusvaihe
  4. Klikkaa Tallenna.
  5. Kirjoita tekstiä Käytännöt-osion Oikeudellinen huomautus tekstiruutuun.
  6. Klikkaa Tallenna.

Lisää kassasivulle myyntiehdot ja palautuskäytännön vahvistus

Voit liittää kassasivulle linkin myyntiehtoihin ja palautuskäytäntöön seuraavasti:

Kassa-sivun linkki käyttöehtoihin ja palautuskäytäntöön

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Shopify adminissa Asetukset.
  2. Valitse Maksu kassalle.
  3. Valitse Tilauksen käsittely -osiossa Vaadi vahvistusvaihe:
    Vaadi vahvistusvaihe
  4. Klikkaa Tallenna.
  5. Kirjoita teksti Käytännöt-osion Myyntiehdot- ja Palautuskäytäntö-tekstiruutuihin.
  6. Klikkaa Tallenna.
  7. Voit esikatsella verkkokauppaa napauttamalla silmäkuvaketta:
    Esikatsele verkkokauppaa
  8. Lisää tuote ostoskoriin ja siirry kassalle. Jos näet myynti- ja palautusehdot, määritys on valmis. Jos et näe myynti- ja palautusehtoja, jatka seuraavaan vaiheeseen.
  9. Klikkaa Verkkokauppa.
  10. klikkaa nykyisen teeman nimen vieressä Toiminnot > Muokkaa kieliä:

´Kielikoodin muokkauspainike

11. klikkaa Kassa ja järjestelmä:

Kassa ja järjestelmä

12. Kirjoita hakukenttään review notice ja paina Enter.

13. Kirjoita seuraava teksti otsikon Kassa ja järjestelmä / kassan tarkastelu alapuolelle Tarkastelun huomautus html -tekstiruutuun:

By completing your order, you agree to our %{terms_of_sale} and %{refund_policy}

14. Klikkaa Tallenna.

15. klikkaa Vaihda teeman kieli

16. Valitse Kieli-alasvetovalikosta Ranska ja klikkaa Tallenna.

17. Kirjoita seuraava teksti ranskankieliseen Tarkastelun huomautus html -tekstiruutuun:

En validant votre paiement, vous confirmez définitivement votre commande et acceptez l’intégralité de nos %{terms_of_sale} et de notre %{refund_policy}.

Ranskankielinen tarkastelun huomautus html

18. Klikkaa Tallenna.