Vis viktig informasjon i betalingssiden

På betalingssiden oppgir kunder levering- og betalingsinformasjon, og fullfører kjøpet deres. Forhandlere som selger i Frankrike viser ofte koblinger til følgende informasjon på betalingssiden:

• Juridisk merknad
  • Salgsvilkår
  • Retningslinjer for angrerett
  • Juridisk merknad

Legg til en juridisk merknad på betalingssiden

Kjøpmenn som selger i Frankrike legger ofte til en side med juridiske merknader i butikkene sine. Der vises bedriftsinformasjon som f.eks. navn, adresse og kontaktinformasjon.

Du kan også legge til en kobling til dette innholdet på betalingssiden.

Trinn:

1. Fra Shopify administrator klikker du på Innstillinger.
  2. Klikk på Gå til kassen.
  3. I Bestillingsbehandling-seksjonen merker du Krever et bekreftelsestrinn.
  4. Klikk på Lagre.
  5. Gå til Innstillinger > Retningslinjer, og angi tekst i tekstboksen Juridisk merknad.
  6. Klikk på Lagre.

Legg til salgsvilkår og bekreftelse på angrerett på betalingssiden

Du kan vise en kobling til salgsvilkårene og angreretten på betalingssiden.

Trinn:

1. Fra Shopify administrator klikker du på Innstillinger.
  2. Klikk på Gå til kassen.
  3. I Bestillingsbehandling-seksjonen merker du Krever et bekreftelsestrinn.
  4. Klikk på Lagre.
  5. I Retningslinje-seksjonen angir du teksten i Salgsvilkår- og Angrerett-tekstboksene.
  6. Klikk på Lagre.
  7. Klikk på øyeikonet for å forhåndsvise nettbutikken.
  8. Legg til et produkt i handlekurven og gå til kassen. Hvis du ser beskrivelsen av salgsvilkårene og angreretten, er du ferdig. Hvis du ikke ser beskrivelsen av salgsvikårene og angreretten, fortsetter du til neste trinn.
  9. Klikk på Nettbutikk.
  10. Ved siden av gjeldende temanavn klikker du på knappen > Rediger innhold i standardtema.
  11. Klikk på Kasse og system.
  12. I søkefeltet skriver du review notice og trykker på enter.
  13. Under overskriften Kasse og system / gjennomgang i kassen, angir du følgende tekst i tekstboksen html for gjennomgangsmerknad:

• By completing your order, you agree to our %{terms_of_sale} and %{refund_policy}
  14. Klikk på Lagre.

15. Klikk på Bytt temaspråk

16. I Språk-rullegardinmenyen velger du Fransk og klikker på Lagre.

17. I den franske tekstboksen html for gjennomgangsmerknad angir du følgende tekst:

• En validant votre paiement, vous confirmez définitivement votre commande et acceptez l’intégralité de nos %{terms_of_sale} et de notre %{refund_policy}.
  18. Klikk på Lagre.