Artikkel 88

Fra 1. januar 2018 har franske myndigheter lagt ned et krav om at alle forhandlere som selger i Frankrike og er underlagt MVA har et godkjent regnskapssystem. Denne loven er ment å bidra til å hindre skattesvindel.

Shopify gir forhandlere muligheten til å samsvare med denne loven, men hver forhandlers situasjon er unik. Det er viktig å snakke med lokale juridiske eksperter for å avgjøre om du oppfyller alle lokale lover og forskrifter. Shopify sender ikke inn skatteopplysninger for deg, men vi gir deg en måte å eksportere informasjonen i et format som kan brukes til innsendingen. Hvordan du sender inn skatteopplysningene avhenger av din lokale eller nasjonale skattemyndighet.

For å kunne oppfylle Artikkel 88 i Frankrike må du laste ned og fylle ut dette Loi Anti-Fraude TVA-dokumentet og oppbevare det.

Eksportere skattedokumenter

For å eksportere kompatible oppføringer må du installere France Data Exporter og velge kalenderåret du ønsker å eksportere. De eksporterte oppføringene sendes til butikkeierens e-postadresse.

Hvis du har problemer eller spørsmål, kan du kontakte Shopify-brukerstøtte.