Lägga till en valutaväljare

Du kan lägga till en valutaväljare i ditt tema om du vill att dina kunder ska välja önskad valuta från en rullgardinsmeny med valutor.

De flesta teman inkluderar inte en valutaväljare som stöder försäljningen i flera olika valutor med Shopify Payments, så du måste skapa en.

Varning! Om du väljer att bedriva försäljning i flera valutor med Shopify Payments kan du inte använda en app för flera valutor från Shopify App Store. Appar med flera valutor är inte kompatibla med att bedriva försäljning i flera valutor med Shopify Payments.

Uppdatera ditt tema (Debut) för att lägga till en valutaväljare

Om du använder den senaste versionen av Debut-temat i din butik får du automatiskt en valutaväljare i din butiksfront. Du kan uppdatera ditt tema för att få den senaste versionen.

Anlita en Shopify-expert för att lägga till en valutaväljare

Om du behöver hjälp med att skapa en anpassad lösning för din butik kan du anlita en Shopify-expert.

Lägg till en valutaväljare i butikens navigeringsmeny

Du kan uppdatera din butiksfront så att den har en valutaväljare i sidfoten eller huvudmenyn i ditt tema utan att du behöver anpassa din temakod.

Redigera din temakod för att lägga till en valutaväljare

Om du vill redigera din temakod så att kunderna kan välja sin valuta kan du använda Shopify Liquid för att Skapa valutaväljare i din butiksfront. Detta är en avancerad handledning. Redigera endast din temakod om du har programmeringserfarenhet.