Visning af stykpriser

Hvis du sælger produkter efter antal eller mål, skal du muligvis vise stykprisen for bestemte produkter. Når du angiver et produkts stykpris, vises den på produktsiderne, kollektionssiderne, siden med indkøbskurv, betalingssiderne og i meddelelserne med ordrebekræftelse.

Føj stykpriser til dit produkt

Vis stykpriser i din webshop

Stykprisfunktionen er allerede tilgængelig i alle Online Store 2.0-temaer. Du skal ikke gøre noget for at vise stykpriser i din webshop.

Hvis du har et vintagetema og ikke kan opdatere det til en version, der understøtter stykprisfunktionen, kan du tilpasse din temakode manuelt, så den viser stykprisen.

Vis stykpriser for et vintagetema

Trinnene til denne tilpasning varierer afhængigt af dit tema. Klik på knappen for dit tema, inden du følger vejledningen nedenfor:

Vis stykpriser i dine ordrenotifikationer

Som standard viser meddelelsen med ordrebekræftelse stykpriser, når funktionen er aktiv.

Hvis du har føjet stykpriser til dit produkt, men dine stykpriser ikke vises i meddelelserne for dine ordrebekræftelser, skal du muligvis opdatere din skabelon manuelt.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Meddelelser i Shopify-administrator.

2. Klik på Ordrebekræftelse i afsnittet Ordrer.

3. Klik på Rediger kode.

4. Føj følgende kodestykke til skabelonen i klasse "order-list__item-price":

{%- if line_item.unit_price_measurement -%}
  <div class="order-list__unit-price">
     {{ line_item.unit_price | money }}/
     {%- if line_item.unit_price_measurement.reference_value != 1 -%}
       {{- line_item.unit_price_measurement.reference_value -}}
     {%- endif -%}
     {{ line_item.unit_price_measurement.reference_unit }}
  </div>
{%- endif -%}

Kodestykket for stykpris fremhævet på den relevante placering i vinduet med mailbrødteksten (HTML) i meddelelsen med ordrebekræftelsen.