Understøttede browsere

Hvis du vil bruge Shopify, skal du bruge en opdateret webbrowser. Hvis du ikke bruger den seneste version af din browser, vil du muligvis ikke kunne åbne Shopify-administratoren eller bruge dens funktioner. Du opnår de bedste resultater ved at tilgå Shopify ved hjælp af den seneste version af Google Chrome.

Shopify understøtter de to seneste versioner af alle større browsere, medmindre andet er angivet. Nogle browsere, der ofte bruges til at tilgå Shopify, omfatter:

Hvis din browser viser en besked om, at du skal opdatere din browser, når du forsøger at tilgå Shopify, skal du opdatere din browser ved at følge meddelelserne på skærmen. Hvis beskeden stadig vises, efter du har opdateret din browser, skal du rydde din cache. For yderligere oplysninger om, hvordan du rydder din cache i forskellige browsere, kan du se Sådan rydder du din cache i en hvilken som helst browser.