Forventede ordrer

Du kan angive dine forventede ordrer op til 90 dage i forvejen for at sikre dig, at Shopifys distributionsnetværk er klar til at klargøre dine ordrer. Du kan også se dine tidligere forventede ordrer sammen med dine faktiske ordrer, så du kan afstemme dine fremtidige forventninger.

Hver uge kan du opdatere dine forventede ordrer for ugen, der ligger tre mandage fra den aktuelle dato. Denne uge anses som målugen eller den aktuelle reguleringsperiode. Hvis du f.eks. angiver dine forventede ordrer onsdag den 2. september, vil din aktuelle reguleringsperiode begynde mandag den 21. september. Din fremtidige reguleringsperiode anses som den sidste dato i den aktuelle reguleringsperiode til 90 dage fra dags dato.

Her skal du foretage justeringer

Hver gang du gennemgår dine forventede ordrer og mener, at de ikke ser rigtige ud, skal du justere de forventede ordrer til et passende niveau. Sørg for, at du tager højde for eventuelle events, udsalg eller kampagner, som din virksomhed planlægger at tilbyde, i dine forventede ordrer.

Gennemgå din aktuelle reguleringsperiode

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Fulfillment Network.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Juster i afsnittet Forventede ordrer.

5. Du kan foretage justeringer af antallet af forventede ordrer og tilføje eventuelle detaljer.

6. Klik på Gem.

Gennemgå din fremtidige reguleringsperiode

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Fulfillment Network.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Juster i afsnittet Forventede ordrer.

5. Juster Datointervallet til det interval, du vil gennemgå.

6. Du kan foretage justeringer af antallet af forventede ordrer og tilføje eventuelle detaljer i afsnittet Fremtidige reguleringsperioder.

7. Klik på Gem.

Juster alle dine forventede ordrer samtidigt

Du kan justere alle dine forventede ordrer for et specifikt datointerval ved hjælp af en procentændring eller en fast justering af antallet af enheder. Du kan f.eks. ændre alle de forventede ordrer fra den 12. august til den 28. august med et fald på 5 % eller en stigning på 50 ordrer.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Fulfillment Network.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Juster i afsnittet Forventede ordrer.

5. Klik på Anvend massejustering.

6. Vælg datointervallet.

7. Angiv justeringstype og -antal.

8. Valgfrit: Føj eventuelle detaljer til justeringen.

9. Klik på Gem.

Se dine tidligere reguleringsperioder

Du kan se dine tidligere justeringsperioder for at gennemgå, hvor nøjagtige de var. Dit forventede antal ordrer vises ved siden af det faktiske antal ordrer for denne dag. Hvis du gennemgår nøjagtigheden af dine tidligere forventede ordrer, kan det hjælpe dig med at få mere nøjagtige ordreforventninger i fremtiden. Dette kan hjælpe distributionscentrene med at have de rette ressourcer tilgængelige for at behandle dine ordrer effektivt.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Fulfillment Network.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Juster i afsnittet Forventede ordrer.

5. Vælg det datointerval, som du vil se tidligere forventede ordrer for.