Yhteystietoluetteloiden tuominen Mailchimp-alustalta manuaalisesti

Tässä oppaassa kerrotaan, miten voit manuaalisesti tuoda yhteystietosi Mailchimp-alustalta Shopifyihin.

Yhteystietouetteloiden vieminen Mailchimpistä.

Ennen kuin voit tuoda yhteystietosi Shopifyhin, sinun on ensin vietävä ne Mailchimpista.

Tiedoston siivoaminen

Kun tuot yhteystietosi Mailchimp-alustalta tietokoneeseesi, koneeseesi tallentuu ZIP-tiedosto. ZIP-tiedostossa on CSV-tiedosto, jossa on palvelun tilanneiden jäsenten luettelo. Jos yhteystiedoissasi on jäseniä, jotka eivät ole tilanneet palvelua, sinulla täytyy olla toinen CSV-tiedosto, jossa on tällaisten jäsenten luettelo. Valmistele CSV-tiedostot tuontia varten purkamalla ZIP-tiedosto ja siivoamalla CSV-tiedostot.

Vaiheet:

1. Lataa CSV-tiedosto Google Sheets -sivuille.
  2. Jätä laskentataulukkoosi vain seuraavat sarakkeiden otsikot ja poista muut.

• Sähköpostiosoite
    • Etunimi
    • Sukunimi
    • Puhelinnumero
    • Yritys
  3. Nimeä seuraavat sarakeotsikot uudelleen ja varmista, että tekstin molemmin puolin ei ole välilyöntejä:

• Osoitteesta Email Address osoitteeseen Email
    • Puhelinnumerosta Phone Number numeroon Phone
  4. Lisää uusi sarakeotsikko nimeltä Accepts Email Marketing ja syötä arvot tähän sarakkeeseen jokaiselle asiakkaalle seuraavien kriteerien mukaisesti:

• Jos tiedostosi nimen alussa on subscribed_members, kirjoita yes kaikille asiakkaille.
    • Jos tiedostosi nimen alussa on nonsubscribed_members, kirjoita no kaikille asiakkaille.
  5. Lisää uusi sarakeotsikko nimeltä Accepts SMS Marketing ja syötä kullekin asiakkaalle yes- tai no-arvot.

6. Vie tiedosto tietokoneeseesi CSV-muodossa.

Tuo tiedosto Shopifyihin.

Kun olet siivonnut CSV-tiedostosi, sinun on tuotava ne kaikki Shopify-kauppaasi, jotta tuontioperaatio olisi valmis.

Virheiden vianmääritys

CSV-otsikossa on virhe

Jos tapahtuu Error found in CSV header -virhe, kun tuot CSV-tiedoston Shopifyhin, se tarkoittaa sitä, että sarakeotsikoiden nimet eivät täsmää. Tarkista, vastaavatko CSV-tiedoston sarakeotsikoiden nimet vaadittuja nimiä.