Yhteystietoluetteloiden tuominen Mailchimp-alustalta manuaalisesti

Tässä oppaassa kerrotaan, miten voit manuaalisesti tuoda yhteystietosi Mailchimp-alustalta Shopifyihin.

Yhteystietouetteloiden vieminen Mailchimpistä.

Ennen kuin voit tuoda yhteystietosi Shopifyihin, sinun on ensin vietävä ne Mailchimpista. Vie yhteystietosi Mailchimpista noudattamalla View or Export List (Näytä tai vie luettelo) -kohdassa olevia ohjeita.

Tiedoston siivoaminen

Kun tuot yhteystietosi Mailchimp-alustalta tietokoneeseesi, koneeseesi tallentuu ZIP-tiedosto. ZIP-tiedostossa on CSV-tiedosto, jossa on palvelun tilanneiden jäsenten luettelo. Jos yhteystiedoissasi on jäseniä, jotka eivät ole tilanneet palvelua, sinulla täytyy olla toinen CSV-tiedosto, jossa on tällaisten jäsenten luettelo. Valmistele CSV-tiedostot tuontia varten purkamalla ZIP-tiedosto ja siivoamalla CSV-tiedostot.

Toimintovaiheet:

1. Lataa CSV-tiedosto Google Sheets -sivuille.

2. Jätä laskentataulukkoosi vain seuraavat sarakkeiden otsikot ja poista muut.

- Sähköpostiosoite - Etunimi - Sukunimi - Puhelinnumero - Yritys

1. Nimeä seuraavat sarakkeiden otsikot uudelleen:

- Osoitteesta Email Address osoitteeseen Email - Puhelinnumerosta Phone Number numeroon Phone

1. Lisää uusi sarakeotsikko Accepts Marketing.

2. Jos tiedostonimi alkaa palvelun tilanneiden jäsenten nimillä subscribed_members, kirjoita sitten Yes (Kyllä) sarakkeelle Accepts Marketing.

Päivitetty laskentataulukko jossa palvelun tilanneiden jäsenten nimiluettelo eli subscribed_members

3. Jos tiedostosi nimi alkaa sellaisten jäsenten nimillä, jotka eivät ole tilanneet palvelua eli nonsubscribed_members, kirjoita No (Ei) sarakkeelle Accepts Marketing.

4. Vie tiedosto tietokoneeseesi CSV-muodossa.

Tuo tiedosto Shopifyihin.

Kun olet siivonnut CSV-tiedostosi, sinun on tuotava ne kaikki Shopify-kauppaasi, jotta tuontioperaatio olisi valmis.

Virheiden vianmääritys

CSV-otsikossa on virhe

Jos seuraava virhe ilmenee yrittäessäsi tuoda CSV-tiedostoa Shopifyihin, virhe tarkoittaa, että sarakkeen otsikkojen nimet eivät vastaa toisiaan. Tarkista, vastaavatko CSV-tiedoston sarakkeiden otsikot edellä olevissa vaiheissa annettuja nimiä.