Tekijän nimen poistaminen blogijulkaisuista

Tekijän nimen poistaminen

Jos haluat poistaa blogijulkaisun tekijän nimen, sinun on muokattava Liquidia blog.liquid- ja article-template.liquid-malleissasi. Jos käytät Boundless-teemaa, sinun on muokattava Liquidia blog.liquid- ja article.liquid-malleissa.

1. Valitse Mallit-kansiosta blog.liquid.

2. Etsi tämä Liquid-tunniste ja poista se käyttämällä PC:llä näppäinyhdistelmää ctrl + F tai Mac-tietokoneella näppäinyhdistelmää command + F:

{{ article.author }}

Simple- ja Supply-teemoissa tekijällä ja päiväyksellä on sama Liquid-tunniste. Jos haluat poistaa ne, etsi tämä Liquid-tunniste ja poista se käyttämällä PC:llä näppäinyhdistelmää ctrl + F tai Mac-tietokoneella näppäinyhdistelmää command + F:

{{ 'blogs.article.author_on_date_html' | t: author: author, date: date }}

Jos haluat pitää vain päiväyksen, korvaa silloin yllä oleva koodi seuraavalla:

{{ date }}
  1. Napauta Tallenna.

2. Valitse Osiot-kansiosta article-template.liquid. Valitse Boundless-teemassa Mallit-kansiosta article.liquid.

3. Etsi tämä Liquid-tunniste ja poista se käyttämällä PC:llä näppäinyhdistelmää ctrl + F tai Mac-tietokoneella näppäinyhdistelmää command + F:

{{ article.author }}

Simple- ja Supply-teemoissa artikkelin tekijällä ja artikkelin päiväyksellä on sama Liquid-tunniste. Jos haluat poistaa ne, etsi kyseinen Liquid-tunniste ja poista se käyttämällä PC:llä näppäinyhdistelmää ctrl + F tai Mac-tietokoneella näppäinyhdistelmää command + F.

{{ 'blogs.article.author_on_date_html' | t: author: author, date: date }}

Jos haluat pitää vain päiväyksen, korvaa silloin yllä oleva koodi seuraavalla:

{{ date }}
  1. Napauta Tallenna.

Valmiina aloittamaan myymisen Shopifyssa?