Tilausluonnosten maksujen vastaanottaminen

Jos sinulla on asiakkaan laskutustiedot, voit hyväksyä tilausluonnoksen maksun luottokortilla tai merkitsemällä tilauksen maksetuksi, jos olet jo vastaanottanut maksun. Kun hyväksyt tilausluonnoksen maksun, siitä tulee tilaus Tilaukset-sivulla.

Huomioitavaa tilausluonnosten maksujen vastaanottamisessa

Ennen kuin hyväksyt tilausluonnosten maksuja, tarkista seuraavat seikat:

Tilausluonnosten tapahtumamaksut

Sinulta ei veloiteta kolmannen osapuolen tapahtumamaksuja tilausluonnoksista seuraavissa tilanteissa:

Kun käytät tuettua kolmannen osapuolen suoraa luottokorttimaksupalveluiden tarjoajaa maksujen hyväksymiseen, maksat luottokorttiostoja käsitellessäsi samat kolmannen osapuolen tapahtumamaksut, jotka maksat verkkotilauksista.

Maksun merkitseminen maksetuksi tilausluonnoksessa

Jos olet jo saanut maksun nykyisestä tilauksesta tai jos tuot aiemmin tehdyn tilauksen toiselta alustalta Shopify-ylläpitäjään, voit merkitä tilauksen maksetuksi. Maksupalveluiden tarjoaja ei ota vastaanotettua summaa uudelleen, ja asiakkaalle lähetetään tilausvahvistussähköposti.

Jos käytät Internationalia, vastaanotettu summa on asiakkaan paikallisen valuutan arvo, joka muunnetaan kauppasi valuuttaan. Muunto perustuu vaihtelevaan reaaliaikaiseen valuuttakurssiin. Jos saamasi summa poikkeaa näytetystä summasta, päivitä se raportointitarkoituksia varten.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Admin -sivulta kohtaan Tilaukset > Luonnokset.
  2. Klikkaa olemassa olevaa tilausluonnosta, jonka haluat merkitä maksetuksi.
  3. Klikkaa Maksut-osiossa Peri maksu ja klikkaa sitten Merkitse maksetuksi.
  4. Valinnainen: Jos Vastaanotettu summa on eri kuin saamasi summa, päivitä arvo.
  5. Klikkaa Luo tilaus.

Kun olet luonut tilauksen, pääset siihen Tilaukset-sivulta.

Tilausluonnoksen maksun hyväksyminen luottokortilla

Jos sinulla on asiakkaan laskutustiedot tai jos asiakas voi kirjoittaa ne suoraan, voit hyväksyä tilauksen maksun luottokortilla. Tämä maksutapa on käytettävissä vain Shopify Paymentsissa.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Admin -sivulta kohtaan Tilaukset > Luonnokset.
  2. Klikkaa olemassa olevaa tilausluonnosta, jonka luottokorttimaksun haluat hyväksyä.
  3. Klikkaa Maksut-osiossa Peri maksu ja klikkaa sitten Anna luottokortti.
  4. Anna asiakkaan laskutus- ja luottokorttitiedot.
  5. Vahvista maksuasetuksesi klikkaamalla Veloita ja luo tilaus tilausluonnoksestasi.