Facebookin sivujulkaisujen luominen Shopifyssa

Kun olet ottanut Facebook-markkinoinnin käyttöön Metan Facebookissa ja Instagramissa, voit luoda ilmaisia sivujulkaisuja. Facebookin sivujulkaisujen avulla voit kasvattaa sitoutumista Facebook-sivuusi antamalla kävijöille mahdollisuuden napauttaa julkaisussa olevaa linkkiä, joka vie heidät katsomaan tuotetta Shopify-kaupassasi.

Facebook-julkaisujen luominen Shopifyssa on ilmaista, koska niitä ei luokitella Facebook-mainoksiksi. Kun otat Metan Facebookin ja Instagramin käyttöön, sinun täytyy kuitenkin lisätä maksutietosi Facebookiin. Jos et luo maksullisia Facebook-mainoksia Shopifyssa, Facebook ei laskuta sinulta mitään.

Luo Facebook-julkaisu Shopifyssa

Voit valmistella markkinointia etukäteen tallentamalla markkinointitoimenpiteen tai automaation luonnoksena. Tämän jälkeen voit julkaista markkinointitoimenpiteen tai automaation, kun olet valmis käyttämään sitä.

Vaiheet:

Jos sinun täytyy muokata Facebook-julkaisua sen julkaisemisen jälkeen, voit tehdä sen Facebookissa.

Facebook-julkaisun tiedot

• Tuotteet - Tuotteet, joita haluat jakaa. Sinun täytyy lisätä vähintään kaksi tuotetta, ja voit lisätä korkeintaan 5 tuotetta.
  • Julkaisun teksti - Julkaisussa näkyvä teksti.
  • Lisää alennus - Voit lisätä julkaisun tekstiosioon alennuskoodin. Jos asiakas klikkaa tarjousta, alennuskoodi lisätään hänen ostoskoriinsa. Asiakkaan on lisättävä ostoskoriin alennukseen oikeuttavia tuotteita, ennen kuin alennus otetaan käyttöön.
  • Aikataulu -Valitse päivä ja kellonaika julkaisun julkaisemista varten.

Facebook-julkaisun lisääminen olemassa olevaan Shopify-kampanjaan

Jos sinun täytyy muokata Facebook-julkaisua sen julkaisemisen jälkeen, voit tehdä sen Facebookissa.

Poista Facebook-julkaisu Shopifysta

Voit poistaa Shopifyssa luodun markkinointitoimenpiteen.

Kun poistat toiminnan Shopifyssa, se poistetaan myös muista siihen liittyvistä palveluista, kuten Facebookista tai Googlesta, ja kaikki toimintaan liittyvät mainoskulut katkaistaan. Kun toimintaa poistetaan Shopifyn ulkopuolella, näet Toiminta poistetaan -tilan. Kun toiminta on kokonaan poistettu Shopifyn ulkopuolella, se poistetaan Shopifyn toimintalistasta. Markkinointitoimenpiteen poistaminen on pysyvää.

Shopifyn ulkopuolella luodut markkinointitoimet on poistettava palvelusta, jossa ne on luotu.

Vaiheet:

1. Siirry Shopifyssa kohtaan Markkinointi.

2. Klikkaa olemassa olevaa markkinointikampanjaa.

3. Klikkaa markkinointitoiminnan vieressä Muokkaa toimintaa.

4. Klikkaa Poista toiminta ja vahvista klikkaamalla sen jälkeen Poista toiminta.

Voit poistaa julkaisun myös Facebookista, mutta silloin sen tila ei päivity Shopifyssa. Jos haluat poistaa julkaisuun liittyvän markkinointitoimenpiteen, sinun on poistettava se Shopifysta.