Opprette Facebook-sideinnlegg for å selge Shopify-produkter

Du kan bruke Facebook og Instagram av Meta til å synkronisere produkter til en katalog på Facebook, slik at du kan opprette markedsføringsaktiviteter for produktene på Facebook.

For oppretting av annonser på tvers av Facebook, Instagram, Messenger eller Audience Network kan du bruke Metas annonseadministrator.

Når du har konfigurert Metas annonseadministrator kan du opprette gratis sideinnlegg. Facebook-sideinnlegg kan hjelpe deg med å bygge engasjement på Facebook-siden din ved å la de besøkende klikke på en kobling i et innlegg for å se produktet i Shopify-butikken.

Det er gratis å opprette Facebook-innlegg, fordi dette ikke er en annonsetype på Facebook. Når du konfigurerer Facebook og Instagram av Meta må du imidlertid legge til betalingsinformasjon på Facebook. Hvis du ikke oppretter noen betalte Facebook-annonser blir du ikke fakturert av Facebook.