Opprette innlegg til Facebook-siden i Shopify

Når du har konfigurert Facebook-markedsføring i Facebook og Instagram av Meta kan du opprette gratis sideinnlegg. Facebook-sideinnlegg kan hjelpe deg med å bygge engasjement på Facebook-siden din ved å la de besøkende klikke på en kobling i et innlegg for å se produktet i Shopify-butikken.

Det er gratis å opprette Facebook-innlegg fra Shopify, fordi de ikke er en type Facebook-annonse. Når du konfigurerer Facebook og Instagram av Meta må du imidlertid legge til betalingsinformasjon på Facebook. Hvis du ikke oppretter noen betalte Facebook-annonser fra Shopify, vil du ikke bli fakturert av Facebook.

Opprett et Facebook-innlegg i Shopify

For å forberede markedsføringen på forhånd, kan du lagre en markedsføringsaktivitet eller automasjon som et utkast. Deretter kan du publisere markedsføringsaktiviteten eller automasjonen når du er klar til å bruke den

Trinn:

Hvis du må redigere et Facebook-innlegg etter at det er publisert på siden din, kan du gjøre dette i Facebook.

Facebook-innlegg-opplysninger

• Produkter – produktene du vil dele. Du må legge til minst 2 produkter, og du kan legge til opptil 5 produkter.
  • Publiser tekst – teksten i innlegget.
  • Legg til en rabatt – Du kan legge til en rabattkode i innleggsteksten. Hvis en kunde klikker på handlingsoppfordringen, legges rabattkoden til i handlekurven. Kunden må legge til produkter som er berettiget for rabatten i handlekurven før rabatten legges til.
  • Planlegg - Velg dato og klokkeslett for å publisere innlegget.

Legg et Facebook-innlegg til en eksisterende Shopify kampanje

Hvis du må redigere et Facebook-innlegg etter at det er publisert på siden din, kan du gjøre dette i Facebook.

Slett et Facebook-innlegg fra Shopify

Du kan slette en markedsføringsaktivitet du har opprettet i Shopify.

Når du sletter en aktivitet i Shopify, slettes den på den relaterte tjenesten, som Facebook eller Google, og eventuelle relaterte annonseutgifter stoppes. Mens aktiviteten slettes utenfor Shopify, ser du at aktiviteten har en Slettes-status. Når aktiviteten er fullstendig slettet utenfor Shopify, fjernes den fra listen over aktiviteter i Shopify. Sletting av en markedsføringsaktivitet er permanent.

Markedsføringsaktiviteter opprettet utenfor Shopify må slettes fra tjenesten de ble opprettet i.

Trinn:

1. I Shopify går du til Markedsføring.

2. Klikk på en eksisterende markedsføringskampanje.

3. Klikk på Rediger aktivitet ved siden av en markedsføringsaktivitet.

4. Klikk på Slett aktivitet, og klikk på Slett aktivitet for å bekrefte.

Du kan også slette et innlegg fra Facebook, men statusen er ikke oppdatert i Shopify. Hvis du vil fjerne den tilknyttede markedsføringsaktiviteten, må du slette den fra Shopify.