Facebook and Instagram by Metan määrittäminen markkinointia varten

Voit luoda mainoksia Facebook and Instagram by Meta -kanavassa edistääksesi tuotteidesi myyntiä ja kasvattaaksesi verkkosivusi liikennettä. Käytä Metan mainosten hallintaa, kun haluat luoda Facebook-, Instagram-, Messenger- tai Audience Network -mainoksia.

Kun ostat Facebook-mainoksia, maksat ne Facebook-mainostilisi kautta. Varmista, että ymmärrät Facebookin mainontakäytännöt, ennen kuin luot Facebook-mainoskampanjan.

Metan Facebookin ja Instagramin valtuuttaminen Facebook-tililläsi

Kun otat Facebook and Instagram by Meta -kanavan käyttöön, valtuutat sovelluksen käyttämään yrityksesi Facebook-sivua sekä Facebook-mainostiliä ja Facebook Business Manageria. Facebook Business Manager on työkalu, jonka avulla voit organisoida ja hallita Facebookin yrityssivujasi ja tilejäsi yhdessä paikassa. Facebook-sivu voi muodostaa yhteyden henkilökohtaiseen Facebook-tiliisi, mutta Shopify käyttää henkilökohtaisen Facebook-tilisi tietoja ainoastaan käyttääkseen Facebook-sivua, mainosten hallinnan tiliä ja Facebook Business Manageria pikselin seurannan tarkoituksiin.

Perusvaatimukset

Ennen kuin voit luoda Facebook-mainoskampanjoita, sinun on määritettävä Facebook Business Manager, joka omistaa sekä yrityksesi Facebook-sivun että mainostilin.

Jos sinulla on henkilökohtainen mainostili, sinun täytyy yhdistää se Business Manageriin. Jos et ole koskaan näyttänyt mainoksia henkilökohtaisella mainostililläsi, sinun täytyy luoda uusi mainostili Business Managerissa, ennen kuin voit luoda Facebookin mainoskampanjoita. Lue lisää Business Managerista ja mainostileistä Facebook-mainosten ohje- ja tukikeskuksesta.

Jos sinulla ei ole Business Manageria, voit luoda sellaisen Metan Facebookin ja Instagramin määrittämisen yhteydessä.

Facebookin sivuasetukset

Ennen kuin voit yhdistää Facebook-sivun sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset Facebookissa:

• Facebook-tililläsi on oltava ylläpitäjän rooli sivulla.
  • Facebook-sivun täytyy olla julkaistu.
  • Voit toimia useiden Facebook-sivujen ylläpitäjänä ja käyttää niitä kaikkia yhden Facebook Business Managerin avulla. Yksi Facebook-yrityssivu voi kuitenkin olla vain yhden Facebook Business Managerin omistuksessa. Sinun on oltava sekä sivun omistavan Facebook Business Managerin että kyseisen Facebook-sivun ylläpitäjä, jotta sivu voidaan liittää Metan Facebookiin ja Instagramiin Shopifyssa.

Lue, miten voit luoda yrityksellesi Facebook-sivun Facebookin ohje- ja tukikeskuksesta.

Facebookin roolien ja käyttöoikeuksien ymmärtäminen

Facebookissa tarvitset Business Managerin ylläpitäjäroolin, ennen kuin saat pääsyn kaikkiin Facebookin asetuksiin ja voit tehdä tiettyjä muutoksia. Sivuilla ja Business Managereilla on erilliset tilin käyttöoikeudet, mikä tarkoittaa, että tarvitset ylläpitäjäroolit kutakin varten. Metan Facebookissa ja Instagramissa valitsemasi Business Managerin on oltava Facebook-sivusi omistaja käyttöönoton aikana. Jos toinen Business Manager omistaa Facebook-sivun, Facebook-sivua ei mainita yhdistämisvaihtoehdoissa. Jos et voi yhdistää haluamaasi Facebook-sivua, varmista, että yhdistämiseen käyttämäsi Facebookin Business Manager omistaa Facebook-sivun tai yritä yhdistää toinen Business Manager.

Facebookin ohje- ja tukikeskuksesta löydät yleiskatsauksen Facebookin rooleista ja käyttöoikeuksista sekä linkkejä lisäresursseihin.

Sinun on myös tehtävä myyntiä Shopify-verkkokaupan avulla, eikä kauppasi saa olla salasanasuojattu. Katso miten verkkokauppan salasana poistetaan.

Markkinointiominaisuuden luominen Facebook and Instagram by Metassa ja mukautetun kohderyhmän luominen

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Markkinointi.

2. Klikkaa Luo kampanja ja valitse sitten Facebook-kohderyhmää kasvattava mainos.

3. Asenna Facebook and Instagram by Meta valitsemalla Määritä Facebook.

4. Klikkaa Facebook and Instagram by Metan Facebook-markkinointi-osiossa Määritä.

5. Yhdistä Facebook-tilisi tai luo uusi tili:

• Jos sinulla on Facebook-tili, klikkaa Liitä ja kirjaudu sitten tilillesi ja valtuuta Facebook and Instagram by Meta ohjeita noudattamalla.
    • Jos sinulla ei ole Facebook-tiliä, klikkaa Luo uusi ja luo sitten tili noudattamalla Facebookissa annettuja ohjeita.
  6. Yhdistä Business Manager tai klikkaa Luo uusi. Luo sitten uusi Business Manager noudattamalla Facebookin ohjeita.

7. Yhdistä Facebook-mainostili tai klikkaa Luo uusi ja luo sen jälkeen uusi mainostili noudattamalla ohjeita.

8. Liitä yrityksesi Facebook-sivu tai klikkaa Luo uusi ja luo uusi Facebook-sivu noudattamalla Facebookin ohjeita.

9. Valitse tietojen jakamistaso ja yhdistä pikselisi tai luo uusi pikseli.

10. Valitse Facebookin kohdemaa, johon haluat kohdistaa Facebook-mainoksesi. Lisätietoja Facebook-mainosten kohdistamisesta.

11. Lue ja hyväksy Facebookin käyttöehdot.

12. Klikkaa Viimeistele asennus.

Kun Facebook on hyväksynyt tuotteesi, voit luoda dynaamisia uudelleenkohdentamisen mainoksia hyväksytyistä tuotteista.

Lisäapua Facebookin ohje- ja tukikeskuksesta

Jos tarvitset apua Facebook-tilisi määritysten vianetsintään, katso seuraavat artikkelit Facebookin ohje- ja tukikeskuksesta: