Singapore

Jos kauppasi sijaitsee singaporelaisessa ostoskeskuksessa, saatat joutua lähettämään päivittäisen bruttoliikevaihto (GTO) ‑raportin vuokranantajalle tai operaattorille.

Tämän raportin voit lähettää monella eri tavalla. Joihinkin näihin kolmannen osapuolen ratkaisuihin saattaa liittyä lisäkustannuksia.

Kolmannen osapuolen ratkaisut GTO-raporttivaatimuksiin.
Nimi Kuvaus
EIX Tämä kolmannen osapuolen sovellus luo vuokranantajasi käyttämän tiedostomuodon mukaisen GTO-raportin ja lähettää GTO:n ostoskeskukseen joko paikallista verkkoyhteyttä tai Internet-yhteyttä käyttämällä. Sovellus integroituu Shopify POS ‑myyntipisteen kanssa.
EISOL Tämä kolmannen osapuolen sovellus automatisoi reaaliaikaiset tai päivittäiset myyntilähetykset ostoskeskukseen. Sovellus integroituu Shopify POS ‑myyntipisteen kanssa.
Exporteo Tämä kolmannen osapuolen sovellus luo yleisiä tai mukautettuja raportteja ja pystyy lataamaan ne automaattisesti FTP-palvelimelle. Sovellus integroituu Shopify POS ‑myyntipisteen kanssa.
ERP (Enterprise Resource Planning, yritysten resurssisuunnittelu) ‑järjestelmä Jos käytät jo ERP-järjestelmää Shopify POS:n kanssa, voit ehkä käyttää tätä järjestelmää GTO-raportin luomiseen ja vuokranantajalle lähettämiseen.