Singapore

Hvis din butik ligger i et område i Singapore, er det muligvis påkrævet, at du dagligt sender en GTO-rapport (bruttoomsætning) til ejeren eller operatoren.

Du kan sende denne rapport på flere forskellige måder. Nogle af disse tredjepartsløsninger kan have en ekstra omkostning.

Tredjepartsløsninger til krav til GTO-rapporten.
Navn Beskrivelse
EIX Denne tredjepartsapp genererer en GTO-rapport i henhold til det filformat, der er angivet af ejeren, og indsender GTO-filen til shoppingcenteret enten via den lokale netværksforbindelse eller internetforbindelsen. Appen kan integreres med Shopify POS.
ESSSOL Denne tredjepartsapp automatiserer indsendelser af salg i realtid eller dagligt til shoppingcenteret. Appen kan integreres med Shopify POS.
Exporteo Denne tredjepartsapp genererer generiske eller tilpassede rapporter og kan automatisk uploade den til en FTP-server. Appen kan integreres med Shopify POS.
ERP-system (ressourceplanlægning for virksomheder, Enterprise Ressource Planning) Hvis du allerede bruger et ERP-system sammen med Shopify POS, kan du muligvis bruge dette system til at oprette en GTO-rapport og sende den til din ejer.