Detailhandelvereisten - Singapore

Als je winkel zich in een winkelcentrum in Singapore bevindt, ben je mogelijk verplicht dagelijks een rapport over de bruto omzet of GTO (gross turnover) naar de huisbaas of de beheerder te sturen.

Er zijn verschillende manieren waarop je dit rapport kunt verzenden. Sommige van deze oplossingen van derden kunnen extra kosten met zich meebrengen.

Oplossingen van derden voor vereisten met betrekking tot het GTO-rapport.
Naam Beschrijving
EIX Deze app van derden genereert een GTO-rapport volgens de bestandsindeling die door je huisbaas is verstrekt. De GTO in wordt ingediend bij het winkelcentrum via de lokale netwerk- of internetverbinding. De app is geïntegreerd in Shopify POS.
EISOL Deze app van derden dient automatisch de realtime of dagelijkse verkoop in bij het winkelcentrum. De app is geïntegreerd in Shopify POS.
Exporteo Deze app van derden genereert algemene of aangepaste rapporten en kan deze automatisch uploaden naar een FTP-server. De app is geïntegreerd in Shopify POS.
ERP-systeem (Enterprise resource planning) Als je al een ERP-systeem gebruikt met Shopify POS, kun je dit systeem gebruiken om een GTO-rapport te maken en dit naar je huisbaas te sturen.