Singapore

Hvis butikken er lokalisert i et butikksenter i Singapore kan det hende du må sende inn en bruttoomsetningsrapport (GTO) til huseieren eller operatøren på daglig basis.

Det er flere ulike måter du kan sende denne rapporten på. Noen av disse tredjepartsløsningene kan ha en ekstra kostnad.

Tredjepartsløsninger for GTO-rapporteringskrav
Navn Beskrivelse
EIX Denne tredjepartsappen genererer en GTO-rapport i henhold til filformatet oppgitt av huseieren, og sender GTO-rapporten til handlesenteret enten over en lokal nettverkstilkobling eller Internett. Appen integreres med Shopify POS.
EISOL Denne tredjepartsappen automatiserer innsending av salg i sanntid eller daglige salg til handlesenteret. Appen integreres med Shopify POS.
Exporteo Denne tredjepartsappen genererer generiske eller tilpassede rapporter, og kan laste dem opp automatisk til en FTP-server. Appen integreres med Shopify POS.
ERP-system (Enterprise resource planning) Hvis du allerede bruker et ERP-system med Shopify POS kan du kanskje bruke dette systemet til å opprette en GTO-rapport og sende den til huseieren.