Älykkään ruudukon hallinnointi

Voit hallinnoida myyntipisteen älykkäitä ruudukoita sijainnin mukaan. Voit luoda mukautettuja älykkäitä ruudukoita tietyille myyntipisteen sijainneille ja päivittää myyntipisteen sijainnit Shopify administa.

Luo uusi älykäs ruudukko

1. Klikkaa Shopify adminissa Point of Sale > Asetukset.
  2. Klikkaa Yleinen-osiossa Älykäs ruudukko.
  3. Klikkaa Luo uusi.
  4. Kirjoita Nimi-kenttään uuden älykkään ruudukon nimi.
  5. Klikkaa Tallenna.

Sijaintien lisääminen älykkääseen ruudukkoon

1. Klikkaa Shopify adminissa Point of Sale > Asetukset.
  2. Klikkaa Yleinen-osiossa Älykäs ruudukko.
  3. Klikkaa älykästä ruudukkoa, johon haluat osoittaa sijainnin.
  4. Klikkaa Sijainnit-osiossa Muokkaa.
  5. Valitse sijainnit, jotka haluat osoittaa älykkääseen ruudukkoon.
  6. Klikkaa Valmis.
  7. Klikkaa Tallenna.
  8. Vahvista muokatut sijainnit Päivitä älykäs ruudukko -valintaikkunassa.
  9. Klikkaa Vahvista.

Sijaintien poistaminen älykkäästä ruudukosta

1. Klikkaa Shopify adminissa Point of Sale > Asetukset.
  2. Klikkaa Yleinen-osiossa Älykäs ruudukko.
  3. Klikkaa älykästä ruudukkoa, josta haluat poistaa sijainnin.
  4. Klikkaa Sijainnit-osiossa Muokkaa.
  5. Jos haluat näyttää sijainnille määritetyn älykkään ruudukon, klikkaa Näytä.
  6. Poista valinta sijainnista, jonka haluat poistaa älykkäästä ruudukosta.
  7. Klikkaa Valmis.
  8. Klikkaa Tallenna.
  9. Klikkaa Sijaintien valinta on poistettu -valintaikkunassa Vahvista.

Älykkään ruudukon poistaminen

1. Klikkaa Shopify adminissa Point of Sale > Asetukset.
  2. Klikkaa Yleinen-osiossa Älykäs ruudukko.
  3. Klikkaa älykästä ruudukkoa, jonka haluat poistaa.
  4. Klikkaa Poista.
  5. Klikkaa Poista älykäs ruudukko -valintaikkunassa Poista.