Hantera ditt smarta rutnät

Du kan hantera ditt kassasysems smarta rutnät efter plats. Du kan skapa anpassade smarta rutnät för specifika kassasystemsplatser och uppdatera kassasystemsplatserna från din Shopify-admin.

Skapa ett nytt smart rutnät

1. Från Shopify-admin klickar du på Point of Sale > Inställningar.
  2. Klicka på Smart rutnät i Allmänt avsnitt.
  3. Klicka på Skapa nytt.
  4. Ange ett namn för det nya smarta rutnätet i fältet Namn.
  5. Klicka på Spara.

Lägg till platser till ett smart rutnät

1. Från Shopify-admin klickar du på Point of Sale > Inställningar.
  2. Klicka på Smart rutnät i Allmänt avsnitt.
  3. Klicka på det smarta rutnät som du vill tilldela en plats till.
  4. Klicka på Redigera i avsnittet Platser.
  5. Välj de platser som du vill tilldela det smarta rutnätet till.
  6. Klicka på Klar.
  7. Klicka på Spara.
  8. Bekräfta de platser som du redigerade i dialogrutan Uppdatera smart rutnät.
  9. Klicka på Bekräfta.

Ta bort platser från ett smart rutnät

1. Från Shopify-admin klickar du på Point of Sale > Inställningar.
  2. Klicka på Smart rutnät i Allmänt avsnitt.
  3. Klicka på det smarta rutnät som du vill ta bort en plats från.
  4. Klicka på Redigera i avsnittet Platser.
  5. Klicka på Visa för att visa de platser som tilldelats platsen.
  6. Avmarkera den plats du vill ta bort från det smarta rutnätet.
  7. Klicka på Klar.
  8. Klicka på Spara.
  9. Klicka på Bekräfta i dialogrutan Platser har avmarkerats.

Radera ett smart rutnät

1. Från Shopify-admin klickar du på Point of Sale > Inställningar.
  2. Klicka på Smart rutnät i Allmänt avsnitt.
  3. Klicka på det smarta rutnät som du vill radera.
  4. Klicka på Radera.
  5. Klicka på Radera i dialogrutan Radera smart rutnät.