Het smart grid beheren

Je kunt POS-smart grids beheren per locatie. Je kunt aangepaste smart grids aanmaken voor specifieke POS-locaties en POS-locaties bijwerken vanuit het Shopify-beheercentrum.

Een nieuw smart grid aanmaken

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Point of Sale > Instellingen.
  2. Klik in de sectie Algemeen op Smart grid.
  3. Klik op Nieuw aanmaken.
  4. Voer in het veld Naam een naam in voor het nieuwe smart grid.
  5. Klik op Opslaan.

Locaties aan een smart grid toevoegen

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Point of Sale > Instellingen.
  2. Klik in de sectie Algemeen op Smart grid.
  3. Klik op het smart grid waar je een locatie aan wil toewijzen.
  4. Klik in de sectie Locaties op Bewerken.
  5. Selecteer de locaties waar je het smart grid aan wil toewijzen.
  6. Klik op Gereed.
  7. Klik op Opslaan.
  8. Bevestig in het dialoogvenster Smart grid bijwerken de locaties die je hebt bewerkt.
  9. Klik op Bevestigen.

Locaties verwijderen uit een smart grid

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Point of Sale > Instellingen.
  2. Klik in de sectie Algemeen op Smart grid.
  3. Klik op de smart grid waarvan je een locatie wil verwijderen.
  4. Klik in de sectie Locaties op Bewerken.
  5. Klik op Weergeven om het smart grod weer te geven die aan de locatie zijn toegewezen.
  6. Deselecteer de locatie die je uit het smart grid wil verwijderen.
  7. Klik op Gereed.
  8. Klik op Opslaan.
  9. Klik in het dialoogvenster Locaties zijn gedeselecteerd op Bevestigen.

Een smart grid verwijderen

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Point of Sale > Instellingen.
  2. Klik in de sectie Algemeen op Smart grid.
  3. Klik op het smart grid dat je wil verwijderen.
  4. Klik op Verwijderen.
  5. Klik in het dialoogvenster Smart grid verwijderen op Verwijderen.