Administrere smart-rutenettet

Du kan administrere POS-smart-rutenett etter lokalisasjon. Du kan opprette egendefinerte smart-rutenett for bestemte POS-plasseringer og oppdatere POS-plasseringer fra Shopify-administrator.

Opprett et nytt smart-rutenett

1. Klikk på Point of Sale > Innstillinger fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Smart-rutenett i seksjonen Generelt.
  3. Klikk på Opprett ny.
  4. Skriv inn et navn for det nye smart-rutenettet i feltet Navn.
  5. Klikk på Lagre.

Legg til lokalisasjoner i et smart-rutenett

1. Klikk på Point of Sale > Innstillinger fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Smart-rutenett i seksjonen Generelt.
  3. Klikk på smart-rutenettet du vil tilordne en lokalisasjon til.
  4. Klikk på Rediger i seksjonen Lokalisasjoner.
  5. Velg lokalisasjonene du vil tilordne smart-rutenettet til.
  6. Klikk på Ferdig.
  7. Klikk på Lagre.
  8. Bekreft lokalisasjonene du redigerte i dialogboksen Oppdater smart-rutenett.
  9. Klikk på Bekreft.

Fjern lokalisasjoner fra et smart-rutenett

1. Klikk på Point of Sale > Innstillinger fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Smart-rutenett i seksjonen Generelt.
  3. Klikk på smart-rutenettet du vil fjerne en lokalisasjon fra.
  4. Klikk på Rediger i seksjonen Lokalisasjoner.
  5. Klikk på Vis for å vise lokalisasjonene som er tilordnet til lokalisasjonen.
  6. Opphev valget av lokalisasjonen du vil fjerne fra smart-rutenettet.
  7. Klikk på Ferdig.
  8. Klikk på Lagre.
  9. Klikk på Bekreft i dialogboksen Lokalisasjonene er ikke lenger valgt.

Slett et smart-rutenett

1. Klikk på Point of Sale > Innstillinger fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Smart-rutenett i seksjonen Generelt.
  3. Klikk på smart-rutenettet du ønsker å slette.
  4. Klikk på Slett.
  5. Klikk på Slett i dialogboksen Slett smart-rutenett.