Administrer din dock

Du kan administrere dine POS-docks efter lokation. Du kan oprette tilpassede docks til specifikke POS-lokationer og opdatere POS-lokationer i din Shopify-administrator.

Opret en ny dock

1. I din Shopify-administrator skal du klikke på Point of Sale (POS) > Indstillinger.
  2. Klik på Dock i afsnittet Generelt.
  3. Klik på Opret ny.
  4. Angiv et navn til den nye dock i feltet Navn.
  5. Klik på Gem.

Føj lokationer til en dock

1. I din Shopify-administrator skal du klikke på Point of Sale (POS) > Indstillinger.
  2. Klik på Dock i afsnittet Generelt.
  3. Klik på den dock, du vil knytte en lokation til.
  4. I afsnittet Lokationer klikker du på Rediger.
  5. Vælg de lokationer, du vil knytte docken til.
  6. Klik på Udført.
  7. Klik på Gem.
  8. Bekræft de lokationer, du har redigeret i dialogboksen Opdater dock.
  9. Klik på Bekræft.

Fjern lokationer fra en dock

1. I din Shopify-administrator skal du klikke på Point of Sale (POS) > Indstillinger.
  2. Klik på Dock i afsnittet Generelt.
  3. Klik på den dock, du vil fjerne en lokation fra.
  4. I afsnittet Lokationer klikker du på Rediger.
  5. Klik på Vis for at få vist de lokationer, der er knyttet til docken.
  6. Fravælg den lokation, som du vil fjerne fra docken.
  7. Klik på Udført.
  8. Klik på Gem.
  9. Klik på Bekræft i dialogboksen Lokationerne er blevet fravalgt.

Slet en dock

1. I din Shopify-administrator skal du klikke på Point of Sale (POS) > Indstillinger.
  2. Klik på Dock i afsnittet Generelt.
  3. Klik på den dock, du vil slette.
  4. Klik på Slet.
  5. Klik på Slet i dialogboksen Slet dock.