Dockeditor

Du kan sikre, at din POS-enhed opfylder dit detailmiljøs behov ved at tilpasse din smart grid ved at tilføje og redigere felterne i din smart grid. Disse felter kan hjælpe detailmedarbejdere med at fuldføre opgaver og fuldføre kundekøb.

Hvis der er produkter, som du jævnligt sælger eller opgaver, som dine medarbejdere ofte skal udføre, kan du føje felter til din dock for at hjælpe med at fuldføre disse handlinger.

Få adgang til dockeditoren

1. I din Shopify-administrator skal du klikke på Point of Sale (POS) > Indstillinger.
  2. Klik på Dock i afsnittet Generelt.
  3. Klik på den dock, du vil redigere.
  4. Klik på Tilpas i afsnittet Forhåndsvisning.

Sådan føjer du felter til din dock

Du kan tilføje nye felter i din dock for at få adgang til ekstra funktioner eller for at få adgang værktøjer, som dine detailmedarbejdere ofte har brug for. Hvis dine medarbejdere f.eks. regelmæssigt har brug for at få adgang til din webshop, kan du tilføje et linkfelt, der linker til din webshop. Du kan føje følgende felter til din dock:

1. I din Shopify-administrator skal du klikke på Point of Sale (POS) > Indstillinger.
  2. Klik på Dock i afsnittet Generelt.
  3. Klik på den dock, du vil redigere.
  4. Klik på Tilføj felt > Link.
  5. Angiv linket i feltet Link i vinduet Tilføj link.
  6. Valgfrit: Indtast en titel til linket i feltet Titel.
  7. Klik på Tilføj.
  8. Klik på Anvend.

Tilføj et gebyrfelt

1. I din Shopify-administrator skal du klikke på Point of Sale (POS) > Indstillinger.
  2. Klik på Dock i afsnittet Generelt.
  3. Klik på den dock, du vil redigere.
  4. Klik på Tilføj felt > Gebyr.
  5. Angiv et felt og et gebyrbeløb i vinduet Tilføj gebyr.
  6. Valgfrit: For at opkræve skatter på gebyret skal du vælge Opkræv skatter.
  7. Klik på Tilføj.
  8. Klik på Anvend.

Tilføj et rabatfelt

Hvis du bruger rabatter i din butik, kan du også tilføje et rabatfelt i din dock. Du kan tilføje et procent-, beløbs- eller rabatkodefelt i din dock.

Tilføj et handlingsfelt

1. I din Shopify-administrator skal du klikke på Point of Sale (POS) > Indstillinger.
  2. Klik på Dock i afsnittet Generelt.
  3. Klik på den dock, du vil redigere.
  4. Klik på Tilføj felt > Handling.
  5. Vælg den handling, du vil føje til din dock:

• Tilføj tilpasset salg
    • Anvend rabat
    • Tilføj bemærkning
    • Tilskriv salg til medarbejder
    • Tilføj kunde
    • Afsend til kunde
    • Send mail til kunde
    • Gem indkøbskurv
    • Lås skærm
    • Åbn skuffe
  6. Klik på Anvend.

Tilføj et appfelt

1. I din Shopify-administrator skal du klikke på Point of Sale (POS) > Indstillinger.
  2. Klik på Dock i afsnittet Generelt.
  3. Klik på den dock, du vil redigere.
  4. Klik på Tilføj felt > App.
  5. Vælg den app, du vil føje til din dock.
  6. Vælg den appfunktion, du vil føje til din dock.
  7. Klik på Anvend.

Tilføj et produktfelt

1. I din Shopify-administrator skal du klikke på Point of Sale (POS) > Indstillinger.
  2. Klik på Dock i afsnittet Generelt.
  3. Klik på den dock, du vil redigere.
  4. Klik på Tilføj felt > Produkt.
  5. Vælg det produkt, du vil føje til din dock, i vinduet Tilføj produkt.
  6. Klik på Gem.
  7. Klik på Anvend.

Tilføj et kollektionsfelt

1. I din Shopify-administrator skal du klikke på Point of Sale (POS) > Indstillinger.
  2. Klik på Dock i afsnittet Generelt.
  3. Klik på den dock, du vil redigere.
  4. Klik på Tilføj felt > Kollektion.
  5. Vælg den kollektion, du vil føje til din dock, i vinduet Tilføj kollektion.
  6. Klik på Gem.
  7. Klik på Anvend.

Tilføj et klargøringsfelt

1. I din Shopify-administrator skal du klikke på Point of Sale (POS) > Indstillinger.
  2. Klik på Dock i afsnittet Generelt.
  3. Klik på den dock, du vil redigere.
  4. Klik på Tilføj felt > Klargøring.
  5. Vælg den handling, du vil føje til din dock:

• Se ordrer med lokale afhentning
    • Se ordrer med lokal levering
  6. Klik på Anvend.

Rediger felter i docken

Du kan omarrangere, fjerne eller ændre farven på felter fra din dock

Tilpas farve på felter

1. I din Shopify-administrator skal du klikke på Point of Sale (POS) > Indstillinger.
  2. Klik på Dock i afsnittet Generelt.
  3. Klik på den dock, du vil redigere.
  4. Klik på det dockfelt, du vil redigere.
  5. Brug rullemenuen i afsnittet Farve i dockeditoren til at vælge en farve til feltet.
  6. Klik på Anvend.

Omarranger felter i docken

1. I din Shopify-administrator skal du klikke på Point of Sale (POS) > Indstillinger.
  2. Klik på Dock i afsnittet Generelt.
  3. Klik på den dock, du vil redigere.
  4. Klik på det dockfelt, du vil flytte.
  5. Klik og hold nede på handle-ikonet (⠿) ud for feltet i docken. Træk derefter feltet til en anden placering på listen.
  6. Klik på Anvend.

Slet felter fra docken

1. I din Shopify-administrator skal du klikke på Point of Sale (POS) > Indstillinger.
  2. Klik på Dock i afsnittet Generelt.
  3. Klik på den dock, du vil redigere.
  4. Klik på det dockfelt, du vil slette.
  5. Klik på papirkurvsikonet ud for navnet på det felt, du vil slette.
  6. Klik på Anvend.