Redigeringsprogram for smart-rutenettet

For å sikre at POS-enheten passer behovene til ditt utsalgssted, kan du tilpasse smart-rutenettet ved å legge til og redigere feltene i smart-rutenettet. Disse feltene gjør det enklere for personalet å utføre oppgaver og fullføre kundekjøp.

Hvis du har produkter du jevnlig selger, eller oppgaver personalet ofte må gjøre, kan du legge til felter i smart-rutenettet for å gjøre det enklere å utføre disse oppgavene.

Åpne redigeringsprogrammet for smart-rutenettet

1. Klikk på Point of Sale > Innstillinger fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Smart-rutenett i seksjonen Generelt.
  3. Klikk på smart-rutenettet du vil redigere.
  4. Klikk på Tilpass i seksjonen Forhåndsvisning.

Legge til felter i smart-rutenettet

Du kan legge til nye felter i smart-rutenettet for ekstra funksjoner, eller for å få tilgang til ofte brukte verktøy for personale ved utsalgssteder. Hvis personalet for eksempel ofte trenger tilgang til nettbutikken, kan du legge til et felt med en kobling til nettbutikken. Du kan legge til følgende felter i smart-rutenettet:

1. Klikk på Point of Sale > Innstillinger fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Smart-rutenett i seksjonen Generelt.
  3. Klikk på smart-rutenettet du vil redigere.
  4. Klikk på Legg til felt > Kobling.
  5. Oppgi koblingen i feltet Kobling i vinduet Legg til kobling.
  6. Valgfritt: Skriv en tittel på koblingen i feltet Tittel.
  7. Klikk på Legg til.
  8. Klikk Bruk.

Legg til et gebyrfelt

1. Klikk på Point of Sale > Innstillinger fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Smart-rutenett i seksjonen Generelt.
  3. Klikk på smart-rutenettet du vil redigere.
  4. Klikk på Legg til felt > Gebyr.
  5. Skriv inn en tittel og et gebyrbeløp i vinduet Legg til gebyr.
  6. Valgfritt: Velg Belast avgifter for å belaste avgifter på gebyret.
  7. Klikk på Legg til.
  8. Klikk Bruk.

Legg til et rabattfelt

Hvis du bruker rabatter i butikken, kan du også legge til et rabattfelt i smart-rutenettet. Du kan legge til et felt for prosentrabatt, beløprabatt eller rabattkode i smart-rutenettet.

Legg til et handlingsfelt

1. Klikk på Point of Sale > Innstillinger fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Smart-rutenett i seksjonen Generelt.
  3. Klikk på smart-rutenettet du vil redigere.
  4. Klikk på Legg til felt > Handling.
  5. Velg handlingen du vil legge til i smart-rutenettet:

• Legg til tilpasset salg
    • Legg til rabatt
    • Legg til merknad
    • Tilskriv salg til personalmedlem
    • Legg til kunde
    • Send til kunde
    • Send e-post til kunde
    • Lagre handlekurv
    • Lås skjermen
    • Åpne skuff
  6. Klikk Bruk.

Legg til et appfelt

1. Klikk på Point of Sale > Innstillinger fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Smart-rutenett i seksjonen Generelt.
  3. Klikk på smart-rutenettet du vil redigere.
  4. Klikk på Legg til felt > App.
  5. Velg appen du vil legge til i smart-rutenettet.
  6. Velg appfunksjonen du ønsker å legge til i smart-rutenettet.
  7. Klikk Bruk.

Legg til et produktfelt

1. Klikk på Point of Sale > Innstillinger fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Smart-rutenett i seksjonen Generelt.
  3. Klikk på smart-rutenettet du vil redigere.
  4. Klikk på Legg til felt > Produkt.
  5. Velg produktet du vil legge til i smart-rutenettet i vinduet Legg til produkt.
  6. Klikk på Lagre.
  7. Klikk Bruk.

Legg til et samlingsfelt

1. Klikk på Point of Sale > Innstillinger fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Smart-rutenett i seksjonen Generelt.
  3. Klikk på smart-rutenettet du vil redigere.
  4. Klikk på Legg til felt > Samling.
  5. Velg samlingen du vil legge til i smart-rutenettet i vinduet Legg til samling.
  6. Klikk på Lagre.
  7. Klikk Bruk.

Legg til et oppfyllelsesfelt

1. Klikk på Point of Sale > Innstillinger fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Smart-rutenett i seksjonen Generelt.
  3. Klikk på smart-rutenettet du vil redigere.
  4. Klikk på Legg til felt > Oppfyllelse.
  5. Velg handlingen du vil legge til i smart-rutenettet:

• Vis lokale hentebestillinger
    • Vis lokale leveransebestillinger
  6. Klikk Bruk.

Rediger felter i smart-rutenettet

Du kan flytte, fjerne eller endre farge på feltene i smart-rutenettet.

Tilpass fargen på felter

1. Klikk på Point of Sale > Innstillinger fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Smart-rutenett i seksjonen Generelt.
  3. Klikk på smart-rutenettet du vil redigere.
  4. Klikk på feltet i smart-rutenettet du ønsker å redigere.
  5. Bruk rullegardinmenyen i seksjonen Farge i redigeringsverktøyet for smart-rutenettet for å velge en farge på feltet.
  6. Klikk Bruk.

Flytt felter i smart-rutenettet

1. Klikk på Point of Sale > Innstillinger fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Smart-rutenett i seksjonen Generelt.
  3. Klikk på smart-rutenettet du vil redigere.
  4. Klikk på feltet i smart-rutenettet du ønsker å flytte.
  5. Klikk og hold på håndtak-ikonet (⠿) ved siden av feltet i smart-rutenettet, og dra feltet til en annen plassering i listen.
  6. Klikk Bruk.

Slette felter fra smart-rutenettet

1. Klikk på Point of Sale > Innstillinger fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Smart-rutenett i seksjonen Generelt.
  3. Klikk på smart-rutenettet du vil redigere.
  4. Klikk på feltet i smart-rutenettet du ønsker å slette.
  5. Klikk på papirkurvikonet ved siden av navnet på feltet du vil slette.
  6. Klikk Bruk.