Päivitä lähetystarrasi kattavammiksi

Voit pyytää Shopifyn jakeluverkostoa (SFN) toimittamaan pakettisi asiakkaille nopeammin päivittämällä tilauksen lähetystarran. Jos haluat päivittää lähetystarran, sinun täytyy peruuttaa tilauksesi SFN:ssä ja Shopifyssa ilman, että hyvität sen asiakkaalle, monistaa tilaus Shopifyssa nopeampaa toimitustapaa käyttäen ja pyytää uuden tilauksesi toimitusta SFN-sovelluksessasi.

Jotta lähetystarra voidaan päivittää, tilauksesi on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• Tilauksen on oltava jakelematon.
  • Tilauksen Peruuta jakelu -valinta on oltava käytettävissä SFN-sovelluksessa.
  • Nopeampi toimitustapa on oltava käytössä toimitusmäärityksessä.

Vaihe 1: Peruuta SFN-jakelu

1. Valitse Shopify-ylläpitäjässä Tilaukset.
  2. Klikkaa tilausta, jonka SFN-jakelun haluat peruuttaa.
  3. Klikkaa Näytä jakelutiedot sovelluksessa.
  4. Klikkaa SFN-sovelluksessa Peruuta jakelu ja vahvista sitten uudelleen klikkaamalla Peruuta jakelu.

Kun olet peruuttanut jakelun, voit päivittää sivun, jotta näet tilauksen tilana Peruutettu.

Vaihe 2: Peruuta tilaus Shopifyssa

1. Klikkaa peruutettavan SFN-tilauksen tietosivun Yhteenveto-osiossa olevaa tilausnumeroa, jolloin tilaustietosivu avautuu Shopify-ylläpitäjässä.
  2. Klikkaa Lisää toimintoja ja klikkaa sitten Peruuta tilaus.
  3. Määritä Peruuta tilaus -osiossa seuraavat asetukset:

1. Valitse Hyvitä myöhemmin.
    2. Valitse Palauta tuotteet varastoon.
    3. Poista valinta Lähetä ilmoitus asiakkaalle.
  4. Klikkaa Peruuta tilaus.

Vaihe 3: Monista tilaus Shopifyssa

1. Klikkaa peruutetun tilauksen tietosivulla Lisää toimintoja ja klikkaa sitten Luo kopio.
  2. Poista kaikki hinnat tilauksesta:

1. Klikkaa Lisää alennus.
    2. Valitse alennustyypiksi Prosenttiosuus ja syötä sitten alennusarvoksi 100.
    3. Klikkaa Käytä.
  3. Määritä tilauksen toimitus:

1. Klikkaa Lisää toimitus.
    2. Kopioi toimituskulun nimi, jota haluat käyttää, ja varmista, että poistat viivan ja hinnan.
    3. Valitse Mukautettu.
    4. Liitä kopioidun hinnan nimi Hinnan nimi -syötteeseen. Jos hinta ei vastaa käytettävissä olevaa vaihtoehtoa, SFN käyttää oletusarvoisesti hitainta toimitustapaa.
    5. Valinnainen: Jos haluat veloittaa asiakkaalta maksun, jolla voit esimerkiksi kattaa toimitustavan muutosten aiheuttaman erotuksen, syötä kyseinen maksu Hinta-kohtaan. SFN ei käsittele uutta tilaustasi, ennen kuin hyväksyt tilauksen maksun.
    6. Klikkaa Valmis.
  4. Klikkaa Merkitse maksetuksi ja klikkaa sitten Luo tilaus.

Vaihe 4: Pyydä SFN:ää aloittamaan jakelu

1. Klikkaa Näytä jakelutiedot sovelluksessa.
  2. Klikkaa SFN-sovelluksessa Pyydä jakelua ja vahvista sitten klikkaamalla uudelleen Pyydä jakelua.

Jos sinulla on ongelmia tämän prosessin kanssa, ota yhteyttä SFN:n tukeen saadaksesi apua.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?