In-app-hardwareconfiguratie voor Shopify POS

Als u Shopify POS met het Shopify-abonnement of hoger gebruikt, toont het scherm Hardware-instellingen u de hardware die momenteel beschikbaar is voor uw Shopify POS-systeem.

De apparaten op uw Shopify POS-netwerk bekijken

Als u Shopify POS met het Shopify-abonnement of hoger gebruikt, kunt u de hardware die momenteel op uw netwerk aanwezig is, bekijken op het scherm Hardware door op Winkel te tikken en vervolgens op Hardware:

Hardwarescherm met geïnstalleerde hardware, Shopify POS voor iPad

Een printer instellen als standaardprinter voor het afdrukken van bonnen

Wanneer u een printer koppelt, wordt deze automatisch ingesteld als de standaardprinter voor het afdrukken van bonnen. Als de standaardprinter niet beschikbaar is, kunt u geen bon printen. Als u meer dan één printer hebt, kunt u de standaardprinter wijzigen vanuit Shopify POS.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op Winkel en vervolgens op Hardware.

2. Tik op de printer die u als standaard wilt instellen.

3. Schakel de optie Standaardbonprinter in:

Standaardbonprinteroptie, Shopify POS voor iPad

Druk een test-ontvangstbewijs af

Nadat u uw bonprinter hebt ingesteld, wordt een kort diagnostisch rapport afgedrukt. Hierna moet u een testbon afdrukken om te bevestigen dat alles werkt.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op Winkel en vervolgens op Hardware.

2. Tik op de printer die u wilt testen.

3. Tik op Een testbon afdrukken.

De verbinding met de kassalade testen

Wanneer u uw bonprinter en uw kassalade hebt ingesteld, kunt u controleren of de verbinding ertussen werkt.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op Winkel en vervolgens op Hardware.

2. Tik op de printer die u wilt testen.

3. Tik op Kassalade testen. De kassalade moet opengaan.