In-app-hardwareconfiguratie voor Shopify POS

Als je Shopify POS met het Shopify-abonnement of hoger gebruikt, toont het scherm Hardware-instellingen je de hardware die momenteel beschikbaar is voor je Shopify POS-systeem.

De apparaten op je Shopify POS-netwerk bekijken

Als u Shopify POS met het Shopify-abonnement of hoger gebruikt, kunt u de hardware die momenteel op je netwerk aanwezig is, bekijken op het scherm Hardware door op Winkel te tikken en vervolgens op Hardware:

Hardwarescherm met geïnstalleerde hardware, Shopify POS voor iPad

Een printer instellen als standaardprinter voor het afdrukken van bonnen

Wanneer u een printer koppelt, wordt deze automatisch ingesteld als de standaardprinter voor het afdrukken van bonnen. Als de standaardprinter niet beschikbaar is, kunt u geen bon printen. Als u meer dan één printer hebt, kunt u de standaardprinter wijzigen vanuit Shopify POS.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op Winkel en vervolgens op Hardware.

2. Tik op de printer die u als standaard wilt instellen.

3. Schakel de optie Standaardbonprinter in:

Standaardbonprinteroptie, Shopify POS voor iPad

Druk een test-ontvangstbewijs af

Nadat je je bonprinter hebt ingesteld, wordt een kort diagnostisch rapport afgedrukt. Hierna moet u een testbon afdrukken om te bevestigen dat alles werkt.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op Winkel en vervolgens op Hardware.

2. Tik op de printer die u wilt testen.

3. Tik op Een testbon afdrukken.

De verbinding met de kassalade testen

Wanneer je je bonprinter en je kassalade hebt ingesteld, kunt je controleren of de verbinding ertussen werkt.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op Winkel en vervolgens op Hardware.

2. Tik op de printer die u wilt testen.

3. Tik op Kassalade testen. De kassalade moet opengaan.