Cadeaubonnen instellen

Cadeaubonnen kunnen een goede manier zijn om je verkoop te vergroten en geven je winkel meer bekendheid wanneer je klanten ze voor hun familie en vrienden kopen.

Als je fysieke cadeaubonnen wilt verkopen, moet je deze kopen bij de Shopify Hardware Store.

Betaling met cadeaubon inschakelen

Je winkel moet Shopify POS op een iPad gebruiken om cadeaubonbetalingen te accepteren.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op > Instellingen > Betaalinstellingen.

2. Tik op Cadeaubon.

3. Tik om de volgende opties in te schakelen:

- Betalingen met cadeaubonnen accepteren voor cadeaubonnen die je kunt afdrukken en naar klanten kunt e-mailen - Fysieke cadeaubonnen accepteren voor fysieke cadeaubonnen (je moet er hier een aantal van bestellen als je dit nog niet hebt gedaan.)

Fysieke cadeaubonnen bestellen

Je kunt je ontwerp kiezen en fysieke cadeaubonnen bestellen bij de Shopify Hardware Store:

Verenigde Staten hardware.shopify.com
Canada hardware.shopify.ca
Verenigd Koninkrijk hardware.shopify.co.uk
Ierland hardware.shopify.ie

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op > Instellingen > Betaalinstellingen.

2. Tik op Cadeaubon.

3. Tik op Fysieke cadeaubonnen kopen om de Shopify Hardware Store te bekijken, waar je het ontwerp van je cadeaubon kunt kiezen en de hoeveelheid kunt opgeven die je wilt kopen.