Hardware-overzicht

Als je Shopify POS gebruikt, moet je eerst de hardware kiezen die je nodig hebt om betalingen met contant geld, kaarten of beide te accepteren. Kies vervolgens gespecialiseerde winkelhardware zoals streepjescodescanners, bonprinters en kassa's die aan je bedrijfsbehoeften voldoen.

Je kunt ook Verzendhardware gebruiken, zoals labelprinters en weegschalen, om je afhandelingsproces te versnellen.

Hardware om te overwegen voor Shopify POS
Je onderdelen kiezen Plan je Shopify POS-installatie door onderdelen te kiezen die aan je behoeften voldoen.
Ondersteunde creditcardlezers Als je Shopify Payments of een ondersteunde externe leverancier in Canada, het vasteland van de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk of Ierland gebruikt, kun je een van de ondersteunde kaartlezers uit de Shopify Hardware Store kiezen.
Externe creditcardterminals Als je een van onze ondersteunde kaartlezers niet kan gebruiken om je transacties te verwerken, heb je een externe creditcardterminal nodig van een betaalverwerker.
Ondersteunde iPad-standaarden We ondersteunen een aantal iPad-standaarden voor je Shopify POS-systeem, allemaal verkrijgbaar in onze Hardware Store. Zorg, voor volledige ondersteuning van Shopify, dat de modelnummers overeenkomen als je bij een andere leverancier koopt.

Je Shopify POS-hardware kiezen

Afhankelijk van je bedrijf, is het soort winkelhardware dat je nodig hebt mogelijk iets anders:

Aanbevelingen voor Shopify POS-hardware op basis van je bedrijf
Als je een... Dan heb je misschien nodig...
pop-upwinkel heeft iPad + kaartlezer
winkel heeft iPad + kaartlezer + bonprinter
meerdere winkels of een warenhuis heeft iPad + kaartlezer + bonprinter + streepjescodescanner + kassalade

Je kunt uit een breed scala aan componenten kiezen voor je Shopify POS-systeem, afhankelijk van de betaalmethoden die je accepteert en je bedrijfsbehoeften.

Hardware kopen

Als je je in Canada, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk of Ierland bevindt, kun je hardware kopen in de Shopify Hardware Store:

Als je je in Canada of de Verenigde Staten bevindt, kun je de detailhandelkit in de Hardware Store kopen om je Shopify POS-systeem snel te kunnen gebruiken.

Bij andere leveranciers kopen

Met uitzondering van de ondersteunde kaartlezers, zijn afzonderlijke onderdelen ook verkrijgbaar bij originele producenten of wederverkopers, waaronder:

Wederverkopers per land van Shopify POS-hardware
Land Reseller
Australië Gorilla Lab
POS 99
Japan Primex
Singapore Kingly

Snelle referentie voor modelnummer

Verifieer de modelnummers van de door jou gekochte artikelen om ervoor te zorgen dat de hardware die je koopt, door Shopify wordt ondersteund (tenzij je bij de Shopify Hardware Store in Canada, het vasteland van de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk koopt). Modelnummers moeten overeenkomen met die in de volgende tabel.

Snelle referentielijst van ondersteunde Shopify POS-hardware
Winkelonderdeel Modelnaam Modelnummer
Draadloze Bluetooth-bonprinter Star Micronics TSP100IIIBI 39472110
Draadloze Bluetooth-bonprinter Star Micronics TSP650IIBI 39449871
Wifi-bonprinter Star Micronics TSP100IIIW 39464790
LAN-bonprinter Star Micronics TSP100III LAN 39463110
USB-bonprinter Star Micronics TSP100USB 39461110
Kassalade APG Vasario 320 VB320-BL1616
Kassalade Star Micronics 13"

37964220 (zwart)

37964180 (wit)

Kassalade Star Micronics 16"

37965600 (zwart)

37965590 (wit)

Kassalade Star Micronics 16" (alleen Verenigd Koninkrijk) B-2002FN (zwart of wit)
Kassalade Windfall-kassalade HDWFCDA en H225
@Rest iPad-standaard Heckler Design @Rest Stand HDAR2 of H234
iPad Air-standaard WindFall-standaard voor iPad Air (past op de iPad Pro 9.7") HDWFA1 of H236
iPad Mini-standaard WindFall -standaard voor iPad Mini HDWFM01 of H434
Swipe-kaartlezer (audio-ingang) Swipe-kaartlezer (audio-ingang) Alleen beschikbaar bij Shopify
Swipe-kaartlezer (30-pins) Swipe-kaartlezer (30-pins) Niet meer verkrijgbaar
Swipe-kaartlezer (Lightning) Swipe-kaartlezer (Lightning) Alleen beschikbaar bij Shopify
Streepjescodeprinter Dymo LabelWriter 450 1752264
1D-streepjescodescanner Socket Mobile S700

CX3360-1682 (blauw)

CX3397-1855 (wit)

1D-streepjescodescanner Socket Mobile 7Ci

CX2870-1409 (grijs)

CX2895-1508 (wit)

CX2885-1484 (rood)

CX2883-1480 (geel)

CX2887-1486 (blauw)

2D-streepjescodescanner Socket Mobile S740

CX3431-1881 (blauw)

CX3419-1838 (wit)

2D-streepjescodescanner Socket Mobile 7Qi

CX3308-1528 (grijs)

CX3316-1536 (wit)

CX3312-1532 (rood)

CX3310-1530 (geel)

CX3314-1534 (blauw)

Streepjescodelabel Dymo (1" x 1") Small label 30332
Streepjescodelabel Dymo (1" x 2 1/8") Medium label 30336
Streepjescodelabel Dymo 1 1/8" x 3 1/2") Large label 30252
Streepjescodelabel Dymo Butterfly (Extra Small) label 30299
Verzendlabelprinter DYMO® 4XL labelprinter (USB) 1755120
Verzendlabels DYMO® 4" x 6" Shipping labels 1744907

30-dagenretourbeleid

Alle hardware die bij Shopify is gekocht, met uitzondering van kaartlezers, wordt geleverd met een retourbeleid van 30 dagen.

Zorg ervoor dat je het retourformulier invult wanneer je een artikel retourneert of ruilt.

Je eigen apparatuur opnieuw gebruiken

Mogelijk kun je deze onderdelen opnieuw gebruiken als je ze al bezit:

• kassalade
  • streepjescodeprinter
  • iPad-standaard.

De apparaten op je Shopify POS-netwerk bekijken

Je kunt de hardware die in je netwerk wordt weergegeven op het scherm Hardware zien door op te tikken en vervolgens op Verbonden hardware beheren te tikken.

Onderdelen die je niet kunt vervangen

Als je een van deze artikelen gebruikt, moeten de modellen exact overeenkomen en kunnen deze niet door alternatieven worden vervangen: