Prijslijsten met kosten

Met Stocky kun je meerdere kostprijzen per product opslaan. Dit betekent dat als je hetzelfde product bij meerdere leveranciers koopt, je de kostprijs voor elke leverancier afzonderlijk kunt opslaan.

Je leverancier gebruikt standaard de hoofdprijslijst die aan een product is gekoppeld. Als je slechts één leverancier voor een product hebt, hoef je geen nieuwe prijslijst te maken. Als je extra leveranciers voor een product maakt, kun je een nieuwe prijslijst maken.

Stappen

1. Ga in Stocky naar de pagina van de leverancier waar je een prijslijst voor wilt maken.
  2. Klik op Instellingen > Details.
  3. Select Leverancier heeft zijn eigen prijslijst in de vervolgkeuzelijst Prijslijst.