Exportera rapporter

Du kan exportera dina rapporter till en CSV-fil (kommaseparerade värden) från din Shopify-admin. Exporterade rapporter sparas i mappen för standardnedladdningar på din dator.

Steg:

1. Öppna rapporten som du vill exportera.
  2. Klicka på Exportera.
  3. Klicka på Exportera i dialogrutan Exportera din rapport.

När nedladdningen är klar kan du öppna rapporten med ett kalkylprogram, till exempel Excel eller Numbers, eller en textredigerare.

Om du vill ha en PDF-fil av en rapport använder du kommandot Skriv ut istället för att exportera. På en dator som använder Windows 10 eller på en Mac kan du automatiskt spara till PDF när du skriver ut. För tidigare versioner av Windows måste du installera en PDF-skrivare eller konverterare, till exempel Adobe Acrobat Reader.