Ikke-understøttede lande og områder

Shopify kan ikke støtte virksomheder i visse områder på grund af lokale lovmæssige krav, kommercielle partnerskaber og/eller andre relevante faktorer.

Følgende liste indeholder de lande og områder, der ikke understøttes af Shopify:

• Cuba
  • Iran
  • Nordkorea
  • Syrien
  • Krim-området i Ukraine, og de såkaldte folkerepublikker Donetsk og Luhansk i Ukraine

Der er følgende begrænsninger for alle brugere af Shopify:

• Det er forbudt for individer og virksomheder i ikke-understøttede lande og områder at oprette en Shopify-konto.
  • Adgang til butiksfacader og konti er forbudt i ikke-understøttede lande og områder.
  • Produkter med oprindelse i ikke-understøttede lande og områder er forbudt.
  • Levering af ordrer til ikke-understøttede lande og områder er forbudt.