Länder och regioner som inte stöds

Shopify kan inte stödja företag som är aktiva i vissa regioner på grund av lokala regleringskrav, kommersiella samarbeten och/eller andra faktorer som är avgörande.

Följande lista innehåller de länder och regioner som inte stöds av Shopify:

• Kuba
  • Iran
  • Nordkorea
  • Syrien
  • Krimregionen och de så kallade Donetsk- och Luhanskfolkrepublikerna i Ukraina

Följande begränsningar gäller för alla användare av Shopify:

• Individer och företag inom länder och regioner som inte stöds får inte skapa ett Shopify-konto.
  • Åtkomst till skyltfönster och konton förbjuds inom länder och regioner som inte stöds.
  • Produkter som härstammar från länder och regioner som inte stöds förbjuds.
  • Orderleverans till länder och regioner som inte stöds förbjuds.