Kopiér metafeltværdier fra ordrekladder til ordrer

Du kan aktivere muligheden for, at metafelter kan overse fra dine ordrekladder til fuldførte ordrer. Når dine ordrekladder konverteres til ordrer, og du har aktiveret muligheden for at kopiere metafeltet, kopieres dit metafelt automatisk til ordren.

Hvis værdierne skal kopieres fra ordrekladde til ordre, skal valideringsoplysningerne i ordrekladden og ordremetafelterne matche.

Opret ens metode til synkronisering af definition af ordre

Du kan kopiere metafelter fra dine ordrekladder til ordrer ved at oprette en definition af matchende ordrekladder og ens måde at synkronisere dem på.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Tilpassede data i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Ordrer.
  3. Klik på det metafelt, du vil opdatere.
  4. Klik på Opret en definition af ordrekladde i afsnittet Matchende ordrekladdedefinition.
  5. Klik på Gem.

Opret ens metode til synkronisering af definition af ordrekladder

Du kan kopiere metafelter fra dine ordrekladder til ordrer ved at oprette en definition af matchende ordre og ens måde at synkronisere dem på.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Tilpassede data i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Ordrekladder.
  3. Klik på et metafelt, som du vil opdatere.
  4. Klik på Opret en ordredefinition i afsnittet Matchende ordredefinition.