Valg af et billede til sociale medier

Når du deler et link til din webshop på sociale medier, f.eks. Facebook eller Pinterest, kan du vise et miniaturebillede i dit opslag.

Eksempel på et Facebook-opslag, der viser et tilknyttet billede

Visning af udvalgte billeder

For alle de gratis temaer fra Shopify gælder det, at når du slår et link fra din webshop op på sociale medier, vises det udvalgte billede for denne side. Følgende sidetyper har udvalgte billeder:

• Produktsider
  • Kollektionssider
  • Blogopslag

For sider, som ikke har udvalgte billeder, såsom din startside eller siden "Om os", vises din webshops billede til deling på sociale medier.

Angivelse af billedet til deling på sociale medier i din administratoren

Du kan tilføje et standardbillede, som skal bruges, når der ikke kan findes et udvalgt billede for siden. Dette gøres under Præferencer for webshop.

Administratorindstillingerne viser en forhåndsvisning af et billede, der er delt på sociale medier

Fremgangsmåde:

1. Klik på Webshop i din Shopify-administrator.

2. Klik på Præferencer.

3. Find afsnittet Billede til deling på sociale medier.

4. Hvis du vil uploade et nyt billede, skal du klikke på Tilføj billed. Hvis du vil ændre et eksisterende billede, skal du klikke på Rediger > Skift billede.

5. Vælg det billede på din computer, som du vil have vist på sociale medier.

6. Klik på Gem.

Når et billede til deling på sociale medier ikke uploades manuelt, bruger Shopify billeder, der er føjet til dit tema, som reserve. Shopify kan bruge værdien fra én af følgende temaindstillinger:

• Sidehoved > Logo (foretrukket)
  • Temaindstillinger > Betaling > Logo

Hvis logoets størrelse ikke opfylder de anbefalede mål eller har en gennemsigtig baggrund, udfylder Shopify området med en farve fra Temaindstillinger > Farver > Baggrund. Hvis denne indstilling ikke er tilgængelig, bruger Shopify Temaindstillinger > Betaling > Område med hovedindhold > Baggrundsfarve. Følgende billede viser, hvordan en baggrundsfarve kan bruges som udfyldning:

Kvadratisk butikslogo med røde linjer på begge sider for at skabe et rektangulært billede

Forhåndsvisning af billeder

Shopifys gratis temaer bruger Open Graph-tags til at give sociale medieplatforme oplysninger om dit website. Open Graph anvendes af Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest og andre tjenester. Du kan se en forhåndsvisning af, hvordan dit billede på sociale medier kan se ud på nogle platforme med værktøjer som f.eks. Twitters Card Validator, Facebooks Crawler og LinkedIns Post Inspector.