Valg af et billede til sociale medier

Når du deler et link til din webshop på sociale medier, f.eks. Facebook eller Pinterest, kan du vise et miniaturebillede i dit opslag:

Eksempel på et Facebook-opslag, der viser et tilknyttet billede

Visning af udvalgte billeder

For alle de gratis temaer fra Shopify gælder det, at når du slår et link fra din webshop op på sociale medier, vises det udvalgte billede for denne side. Hvis du f.eks. slår et link op til en produktside, vises det udvalgte billede for dette produkt.

Der er en række sidelinks, som ikke har udvalgte billeder, som f.eks. din startside eller siden "Om os". I disse tilfælde viser der et enkelt billede til deling på sociale medier.

Angivelse af billedet til deling på sociale medier i din administratoren

Når du deler et link til din butik på sociale medier, vises der normalt et billede i dit opslag.

Nogle temaer har en indstilling for deling af sociale billeder i dem. Hvis der er angivet et billede i temaindstillingerne, vises dette billede på dit sociale opslag. Denne indstilling tilsidesætter altid alle indstillinger for deling af sociale billeder i dine præferencer i din webshop.

Du kan tilføje et standardbillede, der skal bruges, når der ikke kan findes andre relevante billeder. Dette gøres under Webshop > Præferencer.

Hvis du føjede et logo til din butik i dine Temaindstillinger, vil Shopify bruge dit logo som dit standardbillede til deling på sociale medier.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Webshop > Præferencer i din Shopify-administrator.

2. Find afsnittet Billede til deling på sociale medier.

3. Hvis du vil uploade et nyt billede, skal du klikke på Tilføj billed. Hvis du vil ændre et eksisterende billede, skal du klikke på Rediger > Skift billede.

4. Vælg det billede på din computer, som du vil have vist på sociale medier.

5. Klik på Gem.

Sidetitlen og metabeskrivelsen for din butik vises muligvis sammen med dit billede, når du slår noget op på sociale medier. Disse oplysninger kan ændres i felterne Titel på startside og Metabeskrivelse for startside i Webshop > Præferencer. Disse værdier påvirker din SEO, så du bør overveje alle ændringer nøje. Få mere at vide om titel og metabeskrivelse.

Opdatering af dine billeder

Shopifys gratis temaer bruger Open Graph-tags til at give sociale medieplatforme oplysninger om dit website. Open Graph anvendes af Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest og andre tjenester.

Open Graph-oplysninger, som administreres af Facebook, gemmes i et antal dage, før det kontrolleres, om der er opdateringer. Hvis du ændrer dit billede til sociale medier, skal du bruge Facebook Sharing Debugger til at opdatere de oplysninger, der gemmes for dine sidelinks.