Avancerede temaopdateringer

Shopify og andre temadesignere udgiver jævnligt opdaterede versioner af de temaer, de har udgivet i Shopifys temabutik. Disse opdaterede versioner indeholder normalt fejlrettelser og nye funktioner.

De mest opdaterede versioner af alle temaer findes i Shopifys temabutik. Hvis du har købt et betalt tema i temabutikken eller installeret et gratis førstepartstema, kan du tilføje en opdateret gratis. Hvis du har købt et betalt tema af en tredjepartsdesigner af temaer, skal du kontakte designeren for at få opdateringer.

Eksempel på webshop med tilgængelig opdatering af temaet Dawn.

Når en opdatering af et tema er tilgængelig, vises der en meddelelse under temaet i din Shopify-administrator. Klik på meddelelsen for at åbne pop op-vinduet med detaljer, og klik derefter på Føj til temabibliotek for at føje den opdaterede version til dit temabibliotek. Du kan også klikke på Se produktbemærkninger for at læse om den nye version.

Eksempel på webshop med en bekræftet opdatering af temaet Dawn.

Alle de tilpasninger, du foretager af dit tema ved hjælp af temaeditoren, kopieres og anvendes på det opdaterede tema. Dette omfatter:

• Redigerede temaindstillinger
  • Redigerede sidelayouts, f.eks. hvis har tilføjet, omarrangeret, fjernet eller skjult afsnit eller blokke
  • Redigerede temaindstillinger
  • Nye skabeloner
  • Tilføjede, fjernede eller redigerede indstillinger for appindlejringer eller appudvidelser
Eksempel på webshop med et opdateret tema, der viser flaget

Opdatering af temaer med kodeændringer

Hvis dit tema indeholder kodeændringer, vil du se en ekstra meddelelse. Det kræves muligvis, at du udfører yderligere kontroller eller opgaver.

Eksempel på webshop med tilgængelig opdatering af temaet Dawn. Der vises en meddelelse med teksten

I følgende scenarier har dit tema kodeændringer:

• Du har udført manuelle ændringer i dine temafiler via kodeeditoren. I dette scenarie skal du manuelt kopiere eventuelle kodeændringer, der er foretaget i dit tema, til den opdaterede version. Bemærk: Ændringer af filer i mappen /templates af settings_data.json er ikke omfattet af dette og bliver automatisk kopieret til den nye version, når temaet opdateres.
  • En app, der er installeret i din butik, har foretaget kodeændringer af dit tema på dine vegne. Hvis en app har foretaget kodeændringer på dine vegne, skal du muligvis konfigurere appen igen. Kontrollér altid, at de apps, der er installeret i din webshop, fungerer som forventet, når du har opdateret dit tema.
  • Du har redigeret oversættelser med sprogeditoren. Selvom sprogtilpasninger anses for at være kodeændringer, bevares dine ændringer eller tilføjelser til sprog, når du opdaterer dit tema.
Eksempel på webshop med et opdateret tema, der er klar til gennemgang.

Når det opdaterede tema er blevet føjet til dit bibliotek, skal du gennemgå temaet for at sikre, at din webshop ser ud og fungerer, som du forventer. Klik derefter på Udgiv, når du er klar til, at den nye temaversion kan udgives live.