POS-oversigt

POS-oversigten giver dig et generelt overblik over, hvordan det går i din detailvirksomhed.

Oversigten er tilgængelig, hvis din butik har Shopify-abonnementet eller derover.

Du kan finde oversigten i Shopify-administrator under salgskanalen POS

POS-oversigt for alle lokationer

Oversigten viser de vigtigste parametre for din detailvirksomhed:

• Salg i alt
  • Bruttoomsætning
  • Rabatter i alt
  • Tilbagebetalinger i alt
  • Bruttofortjenester
  • Bruttoavance
  • Ordrer i alt
  • Gennemsnitlig ordreværdi
  • Salg pr. medarbejder, der har hjulpet med salg

Du kan se disse parametre for alle dine lokationer eller for en enkelt lokation. Du kan også filtrere oplysningerne efter dato.

POS-oversigt for én lokation

Klik på Vis rapportfor at gå til den komplette analyserapport.