POS-oversigt

POS-oversigten giver dig et generelt overblik over, hvordan det går i din detailvirksomhed.

Oversigten er tilgængelig, hvis din butik har Shopify-abonnementet eller derover.

Du kan finde oversigten i Shopify-administrator under salgskanalen POS

Oversigten viser de vigtigste parametre for din detailvirksomhed:

• Salg i alt
  • Bruttoomsætning
  • Rabatter i alt
  • Tilbagebetalinger i alt
  • Bruttofortjenester
  • Bruttoavance
  • Ordrer i alt
  • Gennemsnitlig ordreværdi
  • Salg pr. medarbejder, der har hjulpet med salg

Du kan se disse parametre for alle dine lokationer eller for en enkelt lokation. Du kan også filtrere oplysningerne efter dato.

Klik på Vis rapportfor at gå til den komplette analyserapport.